Microsoft Dynamics C5

Skærmbillede 2022-09-22 kl. 13.40.56.png

Regnskabsprogram lavet til iværksættere og mindre virksomheder


Synes du, at regnskabsprogrammer kan være svære at finde rundt i? Mangler du måske et regnskabsprogram, der er lavet til iværksættere og mindre virksomheder? Microsoft Dynamics C5 er et regnskabsprogram, der er designet specielt til iværksættere og mindre virksomheder.

Med Microsoft Dynamics C5 kan du lave bogføring direkte på din mobilen eller computer. Regnskabsprogrammet er online, så du slipper for at skulle installere og opdatere det. Du skal heller ikke tænke på sikkerhedskopiering, det gør programmet automatisk for dig!

Nemt at lave bogføring

Udskrive eller maile professionelt designede fakturaer

Sende elektroniske fakturaer til både private og offentlige kunder

Udarbejde momsopgørelse og regnskaber, nemt og enkelt

Skab nemt overblik med Microsoft Dynamics C5

Når du starter Microsoft Dynamics C5, får du i startskærmbilledet et enkelt og klart overblik over din virksomheds tilstand. Du skal blot klikke for at få vist oplysninger om kunder, leverandører, varelager og meget mere.


I programmet er der funktioner som bogføring, kunde-, leverandør, tilbuds- og fakturamoduler, lager, projektstyring og anlæg, og du kan nemt søge efter dine kunder, leverandører og varer. En fordel er, at du kan overføre billeder til programmet og eksporterer dine data til microsoft excel, så dataene er nemme at dele med kollegaer.

Skærmbillede 2022-09-22 kl. 13.55.04.png