Alt inkluderet

Pris for Apacta

249,-

pr. bruger om måneden *

Prøv gratis i 14 dage


* ved årlig betaling

5 / 5
Dette system er verdensklasse for SMV. Et simpelt system som har alt det du skal bruge i din hverdag. Vi har øget vores indtjening med ca 30% siden vi har fået Apacta. Vi er igang på 3 år💪🏼👍
Trustpilot anmeldelse - 05 oktober 2023

Altid personlig hjælp til opstart


Vi har gjort det nemt at komme i gang med Apacta.
Vores support team sørger altid for at skræddersy et opstartsforløb til din virksomhed, så I er sikre på at komme hurtigt og sikkert i gang.

Send tilbud & fakturaSend tilbud & faktura direkte til kunder, med mulighed for godkendelse af tilbud direkte i mail. Faktura bogføres automatisk i økonomisystemet.
TimeregistreringRegistrér timer via Danmarks mest simple medarbejder app. Løbende registrering sikrer flere timer på fakturaen og mindre administrativt arbejde.
Foto & dokumentationUdfyld kvalitetssikring (KLS), tjeklister og fotodokumentation direkte via Danmarks nemmeste medarbejder app. Sikrer nem, hurtig og rigtig dokumentation.
Faktura direkte på sagerModtag automatisk leverandørfakturaer direkte ind på sager samt overførsel til jeres økonomisystem.
Overblik over orderOpret sager, hold styr på timer og materialer og følg økonomien med automatiske løbende kalkulationer.
Ubegrænset supportApacta har branchens mest anbefalede support. Har du brug for hjælp, står vi altid klar til at svare på stort og småt.
MobilappDedikeret app så du og dine medarbejdere kan styre det hele fra telefonen.
KalendermodulKalenderen er bygget til optimal styring af projekter, spjældopgaver, gentagende arbejde og opgaver med faste service intervaller.
BogholdermodulSlip for manuel tastearbejde i e-conomics indbakke/Smart Inbox. Med bogholdermodulet sendes leverandørfakturaer direkte ind som kassekladder, og kan derved bogføres ved et enkelt klik.
Opstart2.500 kr.

Klar til at tage forretningen til næste niveau?

Få en uforpligtende snak om systemet her.

Hvad siger vores kunder?

Tag det ikke fra os - lyt til hvad vores kunder fortæller:

"Apacta har gjort at vi kan styre mange flere projekter. Vores vækstrejse bliver lettere og vi kan tage mange flere småopgaver ind, fordi de er lettere at håndtere i Apacta."


FAQ