Salary

Skærmbillede 2022-09-22 kl. 15.26.05.png

Et brugervenligt lønsystem, der sparer dig for tid og penge


Er løndelen i din virksomhed en proces, der tager for meget af din tid? Og er det måske mere besværligt, end det burde være?

Salary er det enkle valg, når du skal lave løn, og de hjælper dig samtidig med at holde overblikket over din virksomhed. Hos Salary har de skåret alt det unødige fra og sørget for at automatisere hele processen, så du slipper for eventuelle fejl og manuelt tastearbejde.

Salary er det enkle valg

Hvis du skal vælge dit
første lønsystem

Hvis du har et lønsystem, men overvejer at skifte

Hvis du laver løn for
andre virksomheder

Salary er lønsystemet, alle kan forstå

Salary er et ekstremt brugervenligt og automatiseret lønsystem, som alle kan forstå. Både bogholder og virksomhedsejer kan stå for lønnen, og medarbejderne får lønsedler, der giver mening.


Den store brugervenlighed gør det svært at lave fejl, og sikrer en hurtig og effektiv lønadministration uden tidskrævende, manuelt tastearbejde.

Skærmbillede 2022-09-22 kl. 15.27.42.png
Skærmbillede 2022-09-22 kl. 15.29.39.png

Salary sætter lønnen fri

Salary skriver Danmarkshistorie med en ny funktion i lønsystemet, der sprænger de vante rammer for udbetaling af løn. Med Swipe™ kan du hos Salary vælge at give dine medarbejdere muligheden for at få sin optjente løn udbetalt lige præcis, når de har lyst – blot med ét enkelt swipe fra telfonen.


Det betyder, at du sætter rammerne, slipper for yderligere administration og får nemmere ved at tiltrække og fastholde de gode medarbejdere. Med Salary kan du være blandt de første i Danmark, der kan tilbyde fleksibel lønudbetaling.