Integrer Dinero med Apacta

Group 27_3.png
Skærmbillede 2022-09-22 kl. 13.18.52.png

Et online regnskabsprogram udviklet til iværksættere og selvstændige


Som selvstændig kender du med stor sandsynlighed til det med at sidde og rode med forretningens regnskab i stedet for at fokusere på din forretnings kerneprodukter. Synes du, at det tager det dig lang tid at få sendt fakturaer afsted? Og har du svært ved at få det økonomiske overblik?

Uanset om du er tømrer, murer, VVS’er, elektriker, maler eller andet, har Dinero en lang række funktioner, som vil gøre din bogføring meget nemmere. Dinero sørger for, at det er slut med mistede bilag og krøllede kvitteringer.

Support 8-23 året rundt
Få hjælp til bogføringen af erfarne supportere

Automatisk bankafstemning
Slip for en masse manuelt arbejde

1-klik-bogføring
A-skat, AM-bidrag, ATP, B-skat, acontoskat, selskabsskat m.m.

Skat og Moms
Hjælp til oplysningsskema (udvidet selvangivelse) og årsregnskab

Dinero gør dit regnskabsliv langt nemmere

Dinero sørger for, at du får adgang til indbyggede funktioner og integrationer, så du kan bogføre korrekt på ingen tid. Hos Dinero er supporten klar året rundt, så du kan få hjælp til bogføringen af erfarne supportere.


Slip samtidig for alt det manuelle arbejde med automatisk bankafstemning. Dinero har mere end 150 integrationer – fx automatisk bogføring af løn, kørsel og betalinger. Upload dine bilag i skyen – så sørger Dinero for, at de er gemt trygt og sikkert.


Giv din revisor adgang til Dinero, så vedkommende får direkte adgang til regnskabet. Er du uheldig at døje med dårlige betalere? Bare rolig. Hos Dinero er der nem inkasso, så du kan få sendt de dårlige betalere til inkasso med blot ét klik.

Skærmbillede 2022-09-22 kl. 13.24.41.png
Skærmbillede 2022-09-22 kl. 13.31.00.png

Dinero snakker sammen med Apacta

Apacta og Dinero snakker selvfølgelig sammen, så bogføringen bliver lige så nemt som ordrestyring. Helt konkret fortsætter du bare med at bruge Apacta, som du plejer – så sørger integrationen for, at fakturaen laves i Dinero.

Her kan du efterfølgende nemt lave den daglige bogføring, som kan automatiseres med de smarte funktioner og integrationer.