Godt flow – i rør og i tal

VVS

web-tablet-mobil.png

Det rigtige værktøj at bygge med

VVS arbejde er et område, hvor der nemt kan opstå uforudsete problemer. Det tager ekstra tid, men husker du også at få de ekstra arbejdstimer faktureret? På den lange bane er det mange penge, der forsvinder, fordi arbejdstimerne ikke registreres.

Selv i dag er der flere store VVS-firmaer, der registrerer time- og materialeforbrug på små papirlapper. Det siger sig selv, at der over tid vil blive lavet en smutter eller to, hvor en papirseddel forsvinder eller på anden måde ikke bliver registreret.

En manuel registrering af timer og materialer kan ikke blot koste på bundlinjen, men er også markant mere tidskrævende at fakturere og lave løn ud fra. I stedet bør du bruge en app som Apacta.

Du bruger jo heller ikke en bidetang til et rør, vel?

Apacta betaler sig selv tilbage med tidssparende og værdiskabende funktioner

Enkel tidsregistrering

Spar tiden du bruger på manuelt at holde orden i timesedlerne. Det går stærkt!
Læs mere om tidsregistrering

Hurtig ordrestyring

Dine folk kan registrere timer og materialer løbende med appen i hånden – alt bliver husket hele vejen til faktura.
Læs mere om ordrestyring

Kvalitetssikring

Med kvalitetssikring direkte indbygget i appen kan du altid dokumentere arbejdet. Tilfredshed for alle.
Læs mere om kvalitetssikring

Forbind systemerne

Apacta kan selvfølgelig forbinde med dit økonomisystem, så du ikke skal gøre tingene to gange. Det samme med løn.
Læs mere om integrationer

Lad os tage en snak om dine behov


Så kan du spørge ind til det, du har brug for at vide for at komme videre!

Error
Sag - Mockup.png

Du får et enkelt overblik over hele byggeriet eller projektet I arbejder på

Apactas værktøj består af to dele: En app og et kontrolpanel.

Appen installeres på telefonen hos alle VVS'erne i felten, og den bruger de til at registrere tid og materialer på de oprettede sager, og fotodokumentation til kvalitetssikring. Det er nemt og hurtigt og sikrer løbende opsamling på spildtiden.

Kontrolpanelet samler overblikket over alle registreringer og er stedet hvor du sætter prisen, fakturerer og laver de rigtige udtræk til bogholderiet – ét sted. Det er også her de enkelte VVS'ere oprettes, så de er klar til at registrere på de rigtige sager.

Ikke så meget pladder – Hurtigt ind, hurtigt ud!

Apacta er bygget med et så kort tidsforbrug som muligt for øje. Det skal være let for VVSeren at finde de rigtige funktioner, og udfylde det kort og præcist.


Apacta har en nem brugerflade, der er spækket med funktioner, der hjælper dig i dagligdagen. Vi er fast besluttet på kun at vise det du har brug for, og skærer snottet fra!


Og selvfølgelig er Apacta driftsikkert – du kan være helt tryg med os som partner. Har du brug for hjælp tilbyder vi mange muligheder for dig – der er mennesker bag, og vi forstår hvad du mener!


Det kræver f.eks. ganske få ‘klik’ at tidsregistrere på en sag. Det er tid sparet, der kan gå til at levere den kvalitet, danske håndværkere er kendt for, og samlet set flere fakturerbare timer. Det bliver faktisk til en hel del over et år!


Og for bogholderne er det en gave, at der er styr på bilag o.s.v., hvorfor rigtig mange bogholdere også anbefaler at bruge Apacta.

1 phone - timereg.png
2 phones-compressed.png

En palette af muligheder til at forbedre forretningen

Tidsregistrering

Daglig timeregistrering for
alle medarbejdere
Læs mere om tidsregistrering

Materialestyring

Løbende kontrol med materialeforbrug
Læs mere om materialestyring

Kvalitetssikring

Direkte foto- og tekstdokumentation i appen.
Læs mere om kvalitetssikring

Prissætning

Sæt prisen automatisk efter markedet
Læs mere om prissætning

Fakturering

Fakturering med ét enkelt klik. Opstil dine egne skabeloner.
Læs mere om fakturering

Fakturakontrol

Automatisk overvågning af dine indkøb
Læs mere om fakturakontrol

Kalender

Hold styr på ordrerne
Læs mere om kalender

Tilbudsgivning

Udform tilbuddet, som du vil
Læs mere om tilbudsgivning

Dokumenter dit arbejde og slip for kontroverser

Kontroverser, diskussioner og uenigheder mellem virksomhed og kunde skal for alt i verden undgås. Hvis problemet ikke kan afhjælpes på grund af manglende dokumentation, står du i en svær situation, da det så er dit ord mod kundens, hvilket aldrig er en god situation.

Derfor har vi lavet en kamerafunktion til Apacta. Med denne kan dine medarbejdere tage billeder eller videoer af deres arbejde løbende. Billederne eller videoerne kommer til at ligge inde i den enkelte sag, så de er nemme at finde frem. Det kan være svært at beskrive noget ved en mureropgave over telefon eller tekstbesked, men med en video eller et billede bliver det let afklaret.

Du kan også tilføje kunden til sagen, så denne kan følge med derinde. Det er rigtig god kundeservice, som der med garanti vil blive sat pris på.

Hurtig registrering af arbejdstimer og materialer

I Apacta-appen kan du oprette dine opgaver som sager. Inde i hver enkelt sag kan du så tilføje de medarbejdere, der tildeles opgaven. Det smarte ved Apacta er også, at det ikke kun er dig som overordnet, der kan bruge appen. Også dine medarbejdere kan bruge Apacta.

Det betyder, at de kan let og hurtigt kan registrere hvor mange sten, fliser eller lignende, der er blevet brugt på den enkelte opgave. Samtidig er det muligt at tilføje deres brugte tid på opgaverne.

Ved at have en præcis registrering af dit materiale- og timeforbrug får du et overordnet resultat på alle dine opgaver. Det resultat kan du bruge til at justere på dine priser eller arbejdsmetoder, så din murervirksomhed bliver mere effektiv fremover.

1400 virksomheder tager ikke fejl


Tusinder af håndværkere bruger allerede Apacta i dag for at blive fri for mange timers arbejde med fakturaer og timeregistreringer. Skal din virksomhed være den næste?

Error

“Vi er jo et lille firma på 10-11 mand. Jeg vil råde dem, der har en virksomhed på min størrelse eller større, også at få det. Fordi det giver virkelig noget!”

Lasse Schmidt - Murermester Lasse Schmidt ApS

“Jeg sidder ikke hver dag, når jeg kommer hjem ved computeren, og så skal sidde og huske at have skrevet materialer, timer og sådan noget ind. Det kan jeg nøjes med og gå ind og så tjekke evt. hver fredag eller lørdag”

Michael Breiner - Breiner Byg

Med Apacta kan du dokumentere, tidsregistrere og meget mere på blot få minutter.

Prøv Apacta gratis

Opret 14 dages gratis prøveperiode.
Ingen binding eller behov for betalingsoplysninger.

Error

Ved at fortsætte accepterer jeg Apacta A/S vilkår og databehandleraftale. (Testkontoen er gratis og uden binding)