E-conomic

Visma.png

E-conomic samler de løse ender i økonomien


Bruger du for meget tid på at samle alle de løse ender i hverdagen? Der er mange selvstændige håndværkere derude, der bruger for meget tid på at bekymre sig omkring omkring økonomien – og ikke mindst holde styr på den.

Det online regnskabsprogram e-conomic har sat sig for at hjælpe virksomheder med denne udfordring. Faktisk har mere end 150.000 danske virksomheder allerede valgt e–conomic som deres foretrukne regnskabsprogram.

E-conomic anbefaler Apacta

Integrer ordre- og sagsstyring med dit regnskabsprogram

Omsæt for op til 60% mere per medarbejder

Nem opstart og fakturering med få klik

Fakturering på farten med e-conomics gratis mobilapp

Gratis adgang for din revisor

Gratis dansk support på mail, chat og telefon

E-conomic letter din og dine medarbejderes hverdag

Med e–conomic får du en komplet administrations- og regnskabsløsning, der giver din virksomhed smartere arbejdsgange i hverdagen. e–conomic tilbyder automatiserede løsninger, der giver jer lette og digitale arbejdsgange. På den måde får I frigivet ressourcer, og det giver mere tid til at fokusere på det, der egentligt skaber værdi for jeres virksomhed.


Det smarte ved e-conomic er, at du kan skræddersy e–conomic præcis til din virksomheds behov samt branche med mere end 200 forskellige tillægsmoduler og integrationer. I kan fx tilføje moduler med bankintegration og automatisk bilagshåndtering, ligesom e-conomics app-partnere tilbyder integrationer, der giver en komplet regnskabs- og administrationsløsning.

E-conomic phone.png
e-conomic.png

Prøv e-conomic gratis i 14 dage

I e-conomic finder du de funktioner, du skal bruge – samlet i ét regnskabsprogram. Det bliver nemt for dig at oprette, sende og bogføre fakturaer, og du slipper samtidig for papirarbejde og mapper, der fylder på kontoret – regnskabsarbejdet klares online. e-conomic samler administration, løn og planlægning. Det er alt sammen med til at automatisere dine arbejdsgange!


Arbejd smartere ved at give din revisor eller bogholder adgang til e-conomic. På den måde kan I nemt kan samarbejde om regnskabet. Kom nemt igennem momsindberetningen og få hurtigt overblik over, hvilke tal du skal indberette. Hos e-conomic står de klar til hjælpe dig, hvis du har spørgsmål.