Materialestyring

Apactas materialestyring sørger for, at du og dine medarbejdere altid har styr på jeres materialeforbrug samt priserne på materialerne.

I Apacta kan du registrere alle materialer direkte på en sag, så den er klar til fakturering med det samme.

Leverandørfakturaer_2023.png

Klar til at tage forretningen til næste niveau?

Få en uforpligtende demonstration af Danmarks nemmest ordrestyring til håndværkerfagene

Hvad er materialestyring?

Kan det være svært for dig at holde styr på hvilke materialer, der bliver brugt i din virksomhed? På hvilke opgaver og til hvilke priser? Dette hjælper materialestyring dig med!


En funktion som materialestyring sørger for, at du og dine medarbejdere får registreret alle materialer på hver enkelt sag, i arbejder på.


Med et system der indeholder materialestyring, er der 24/7 overblik over hvilke materialer der er blevet brugt, priser på de pågældende materialer, samt hvilke sager materialerne er blevet brugt på. I det store hele er materialestyring altså med til at give dig et bedre overblik over din virksomhed.

phone_mockups_outdoor_scenes_04.jpg
webpc-passthru.png

Materialestyring giver mindre bekymring og mere overblik i hverdagen

Apactas materialestyring indeholder alle de nødvendige funktioner til den ambitiøse håndværker, der ønsker at lette hverdagen og forbedre sin likviditet og bundlinje. Med Apacta får du overblik over dit materialeforbrug, og vi sørger samtidig for, at du får det hele med, når du fakturerer sagen.


Vi er klar over, at det kan være udfordrende at holde styr på virksomhedens materialeforbrug. Ved at have adgang til Apactas materialestyring, bliver det nemt for både mester og de ansatte at få overblik over de materialer, der bliver benyttet på de forskellige sager. Materialestyring giver mindre bekymring i hverdagen, overblik og flere fakturerede materialer. Det betyder, at du både sparer tid og tjener flere penge.

Automatisk håndtering af både kunde- og leverandørfakturaer

Hold styr på dit materialeforbrug ved at benytte dig af leverandørfakturaer. Med leverandørfakturaer kan du nemmere behandle fakturaerne fra dine leverandører. Værktøjet giver dig mulighed for at sætte fakturaerne ind på sagen med det samme.


På den måde kobles dine udgifter fra leverandørerne på en sag, og du slipper for manuelt arbejde. Endnu smartere er, at du kan fastsætte en ønsket dækningsgrad på leverandørfakturaen, når informationerne fra fakturaen er kommet automatisk ind på den pågældende sag.


Du har samtidig mulighed for at fjerne produkter fra fakturaen, hvis der er materialer, der ikke skal faktureres til kunden. Du får altså lynhurtigt faktureret kunden, da alle produktlinjer fra leverandørfakturaen automatisk kobles på kundefakturaen.

materialeforbrug-visual-1024x769.png

3 grunde til at bruge Apacta til Materialestyring

Overblik over dit materialeforbrug

Vi skaber overblik over dit materialeforbrug, så du får alle materialer og produkter med, når kunden faktureres.

Det bliver samtidig nemt for både mester og de ansatte at følge med i materialeforbruget på de igangværende sager.

Forbedrer bundlinjen og likviditeten

Er du ambitiøs, og ønsker du løbende at forbedre din virksomheds bundlinje samt likviditet?

Med Apactas materialestyring har du adgang til de rette værktøj, der hjælper dig med at spare tid og samtidig tjene flere penge.

Fastsæt en ønsket dækningsgrad

Sørg for at få fastsat en ønsket dækningsgrad på leverandørfakturaen, når informationerne fra fakturaen er kommet automatisk ind på den pågældende sag.

Spar tid og tjen mere med tidsregistrering

Et vigtigt element i Apactas ordrestyring er tidsregistrering. Efter en sag er oprettet, kan dine medarbejdere registrere sine timer på den pågældende sag.


Det er det, der gør, at du som mester kan følge med på sagen, selvom du ikke er med ude i marken. Du får et løbende overblik over sagen, og det betyder, at lønkørslen bliver hurtig og overskuelig.


Læs mere om tidsregistrering her.

smiley-builder-using-a-hammer-at-a-construction-si-2021-09-03-21-02-50-utc.jpg
4 phones-compressed.png

Danmarks nemmeste ordrestyring

Med Apactas ordrestyring får du overblik og styr på alle ordrer i din virksomhed. Du kan løbende holde øje med de sager, du og dine medarbejdere arbejder på.

Det vil sige tids- og materialeforbrug, dokumentation og kvalitetssikring samt leverandør- og kundefakturaer mm.


Læs mere om kvalitetssikring her.

Gør dig selv og dine kunder trygge med kvalitetssikring

Apacta gør det nemt at udføre kvalitetssikring i marken. I Apacta bliver billeder og dokumenter gemt direkte på sagen, så kvalitetssikring kan udføres i marken.


I Apacta kan du have forskellige typer dokumentation f.eks. tegninger, billeder, videoer, tilbud fra grossister, breve til kunden eller noget helt andet.


Læs mere om kvalitetssikring her.

kvalitetssikring-visual.png
Leverandørfakturaer_2023.png

Leverandørfakturaer gør det nemt at koble udgifter på sager

Med Apactas leverandørfakturaer er det nemt at holde styr på de fakturaer, du modtager fra dine egne leverandører.


Dine kan nemlig direkte sætte fakturaerne ind på de sager, de hører til. Det betyder, at du uden nogen form for manuelt arbejde har fået dine udgifter fra leverandøren koblet direkte på den pågældende sag.


Læs mere om leverandørfakturaer her.

Prøv Apacta gratis

Opret 14 dages gratis prøveperiode.
Ingen binding eller behov for betalingsoplysninger.

Error

Ved at fortsætte accepterer jeg Apacta A/S vilkår og databehandleraftale. (Testkontoen er gratis og uden binding)