Kvalitetssikring skræddersyet til håndværkeren

Få en app, der gør kvalitetssikring for håndværkere - så let som et greb i lommen

Som professionel håndværker ved du med sikkerhed, hvor vigtigt det er at have dokumentation for det arbejde og de projekter, der er blevet udført i dit navn. For kvalitetssikring inden for byggeri og lignende er med til at sikre, at arbejdet er udført ordentlig hver gang.

Med en fast retning for kvalitetssikring i dit arbejde får du derfor opbygget en proces, der hjælper på din forretning på den lange bane.
En proces, der kommer både dig og dine kunder til gode. For her kan du løbende sørge for at følge op på, at der ikke er sket fejl i arbejdet – og eventuelt gribe hurtigt ind og få styr på bestemte opgaver, hvis der er sket noget uhensigtsmæssigt.

kvalitetssikring-eksempel.png

Klar til at prøve kvalitetssikring fra Apacta?

Spar dig selv for besværet og lad os ringe dig op!

Her er tre fordele ved at bruge vores app til kvalitetssikring

Vi sætter personlige skemaer op så de passer til dig

Når du har indgået en aftale med Apacta, tager vi et møde, hvor vi sætter et system til kvalitetssikring op, som passer perfekt til de arbejdsgange og projekter, der er i din virksomhed.

Du sikrer en mere stabil forretning med høj kundetilfredshed

At foretage kvalitetssikring løbende gør, at der bliver lavet færre fejl. Du kan desuden bruge dokumentation direkte over for kunden, som eventuelt kan vedhæftes på fakturaen.

Du får al administration samlet på din smartphone

Med vores løsning har vi sørget for, at du har al administration samlet på mobil eller tablet. Det gør det meget lettere for dig at udføre det arbejde og de opgaver, du hellere vil lave.

Undgå økonomiske konsekvenser forbundet med dit udførte arbejde

Kvalitetssikringen sørger for, at der opstår færre fejl, hvilket sparer tid på lang sigt.

Kvalitetssikring er ofte med til at kunne dokumentere over for kunden, hvad der er lavet, så kunden ikke efterfølgende kan komme med urealistiske krav. Det er fordi du ofte med kvalitetssikring, har muligheden for at dokumentere med billeder. Det skaber tryghed hos alle involverede parter.

Oversigt-over-bilag.png

Vi har gjort dokumentation via mobil så let, som det overhovedet kan blive

Med vores app kan du tage kvalitetssikring til det næste niveau ved at gøre det nemmere, end det nogensinde har været. Og så kan du oven i købet glæde dig over, at du har overblik over alle øvrige ting, der er forbundet med den enkelte opgave integreret i appen også.

Her får du mulighed for let at udfylde kvalitetssikringsskemaer, der er tilrettelagt af dig ud fra dine egne præferencer.

En brugervenlig kvalitetssikringsapp, der nemt kan bruges af alle

Det er så nemt som ingenting for dine medarbejdere at udfylde skemaer og tilføje billeder. Vi vil faktisk påstå, at de nok skal få styr på det i en fart, hvis de ved, hvordan man tager billeder med sin telefon. Herfra har vi nemlig prioriteret at gøre det nemt at tilføje billeder til en sag med et enkelt klik eller udfylde dine egne skemaer og følge dine retningslinjer for kvalitetssikring.

Få overblik over alle dine dokumenter ét sted

Det gælder for eksempel tidsforbrug, oversigt over brugte materialer og fakturering. Hos Apacta får du med andre ord appen, der samler alt det administrative arbejde, der hjælper dig til at drive en bedre forretning. Samtidig skaber du en direkte og effektiv forbindelse mellem dine medarbejdere i marken og det administrative personale på kontoret.

kvalitetssikring-eksempel_app.png

Vi hjælper dig med at få oprettet de skemaer, som passer til din måde at foretage kvalitetssikring på

Vi ved af erfaring, at det ikke er rart at få trukket et it-system ned over hovedet, som ikke passer til din måde at drive forretning på. Det gælder måske særligt for de af dine medarbejdere, der ikke primært bruger it-redskaber til at lave deres daglige arbejde.

Vi tager din forretning alvorligt

Derfor er det vigtigt at have nogle digitale redskaber, der er supernemme at bruge og som bare virker. Og det er netop det, der ligger bag vores tankegang i Apacta. Derfor vil du opleve at kvalitetssikring fra Apacta er let at komme i gang med.

Et personligt samarbejde, der er nøglen til dine gode resultater

Det er derfor, at vi sætter os ned og kigger på, hvad du har brug for, når du skal bruge en app til kvalitetssikring. Herefter kan vi bygge de digitale skemaer op, som sørger for, at du får præcis den dokumentation, du skal bruge hver gang. På den måde får du det perfekte værktøj, som passer til dine arbejdsgange og dine medarbejdere.

cl3z9u8knk4hrzjp.png

Hvordan kan du kvalitetssikre arbejdet i din virksomhed direkte via en app?

Når arbejdet er udført, kan dine medarbejdere dokumentere arbejdet ved hjælp af deres smartphone. De tager simpelthen bare et billede med deres mobil eller tablet og lægger det op på den sag, der er oprettet i appen, som herefter afventer din godkendelse. Mere kompliceret behøver kvalitetssikring ikke at være.

Appen skaber bedre samarbejde gennem hele processen

Processen er næsten så nem, som den kan blive. Med et enkelt klik kan dine medarbejdere eksempelvis udfylde forskellige trin i arbejdsprocessen via skemaer, som du har været med til at definere. Hermed har du fuld kontrol over de opgaver, der bliver udført i marken – også selv om du eventuelt selv er på kontoret.

Del fotos direkte med alle dine relevante medarbejdere i virksomheden

For med vores app er alle billeder og andre data tilgængelig for alle relevante medarbejdere på en opgave på tværs af arbejdsområder. Og det er superlet at give dine medarbejdere adgang til de opgaver og skemaer, som kun er relevante for dem.

Telefon-i-græsset.png

Med billeder eller video uploadet fra mobil får du nemt ved at lave en effektiv sikring af kvaliteten

Et billede siger mere end tusind ord, og gennem brugen af mobiltelefoner ligger løsningen til den mest effektive metode til kvalitetssikring direkte i vores egne hænder.

Hermed har du alt samlet ét sted, så det giver dig en god mavefornemmelse, som du nemt kan bringe videre til dine kunder.

Hvad er kvalitetssikring?

Kvalitetssikring anvendes i forbindelse med kontrol af det udførte arbejde. Det giver alle involverede parter en klar indsigt i det færdige arbejde.
Som håndværker kan du bruge kvalitetskontrol til at forebygge fejl og få færre overraskelser, da du gennem hele byggeprocessen har en tjekliste med alle elementer af kvalitetssikringen.
Det kan have økonomiske konsekvenser i forbindelse med manglende kvalitetssikring, da det er en afgørende del af den dokumentation, du har for dit arbejde. Det gælder både hvis dit erhverv er påkrævet digital kvalitetssikring, eller du blot ønsker dokumentationen i orden overfor kunden.
Et eksempel er blandt andet, hvis man arbejder med bærende konstruktioner. Her er kvalitetssikring med til at sikre, at alle forhold bliver overholdt.

Hvad er god kvalitetssikring for håndværkere?

Generel kvalitetssikring er med til at sikre kvaliteten, mindsker fejl og forebygger økonomiske konsekvenser.
Der er flere måder at gribe det an på, både som fysisk og digital kvalitetssikring. Med digital kvalitetssikring kan du hurtigt sikre dokumentationen af det udførte arbejde når du står på opgaven, da det ofte kan gøres via telefonen.
God kvalitetssikring indeholder automatisk alle de nødvendige krav til projektet, så de involverede parter nemt kan afstemme deres forventninger.
Prøv eventuelt vores kvalitetssikring til håndværkere.

Prøv Apacta gratis

Opret 14 dages gratis prøveperiode.
Ingen binding eller behov for betalingsoplysninger.

Error

Ved at fortsætte accepterer jeg Apacta A/S vilkår og databehandleraftale. (Testkontoen er gratis og uden binding)

FAQ- Ofte stillede spørgsmål til kvalitetssikring