Kom i gang på bare 1 time!

Apacta har gjort det hurtigt og nemt at komme godt i gang. Faktisk tager det kun én time at komme godt fra start.

Alle kunder hos Apacta tilbydes et skræddersyet online opstartsforløb, hvor I holdes i hånden og får den hjælp, I har brug for. Efter den første time med vores supportteam, er I allerede klar til oprette sager, modtage registreringer samt skrive jeres første faktura.

Ud af respekt for en travl håndværkerdag planlægges alle opstartmøder som små online møder, så I forsat har rig mulighed for at komme i marken samme dag og tjene penge.

1 phone - timereg.png

Ny til ordrestyring?

Ring til os allerede i dag
77 34 78 34
- så opretter vi en konto til jer med det samme

Download Apacta App

Apacta er et 2 delt ordrestyringssystem. En App til de daglige registreringer og dokumentation samt et kontrolpanel til det fulde overblik til mester - og øvrige administratorer.

I felten bruges Apacta's app til at registrere timer, dokumentation, plukvarer fra bilen/lageret og kvalitetssikring. App'en downloades via enten App Store til IPhones eller Google Play til Android enheder.

Apple App StoreApple App Store
4 phones horisontal.png

Login på kontrolpanel

Apacta er et 2 delt ordrestyringssystem, skræddersyet af håndværkere til håndværkere.

Kontrolpanelet bruges hovedsageligt fra laptop eller stationær computer til selve kontordelen. Kontrolpanelet er dynamisk og kan dog også tilgås fra mobil enhed via en browser. Dog foretrækker de fleste håndværkere, at arbejde fra en større skræm hjemme på kontoret.

Fra kontrolpanelet får mester - og øvrige administratorer, som mester frit kan invitere ind - det fulde overblik, og kan lave alt fra løngrundlag, prissætning, håndtering af leverandørfaktura, tilbud, oprette sager, faktura og planlægning mm. fra kontrolpanelet.

Skærmbillede 2023-07-13 kl. 15.16.17.png

Se kort præsentation af App'en her


Med Apacta's håndværkerpakke tilpasses blanketter til den enkelte virksomhed. I har derfor rig mulighed for at få opsat et andet flow end det viste eksempel her, hvor der præsenteres én af tallige muligheder. Lad os få en snak om jeres behov, så tilpasser vi til jeres ønsker.

Kom godt i gang

Vi vil gøre alt for, at du får succes med os!
Klik og find svar på dine spørgsmål til systemet -> Se hjælpeartikler her.

Spørgsmål og svar fra support

Kontakt vores support - hellere én gang for meget, fremfor én for lidt. Det er ganske GRATIS, både for mester og alle ansatte.
77 34 78 34 - skriv til kontakt@apacta.com