Lessor Lønsystem

article-lessor-loensystem-kvinde-computer.jpg

Løsninger til løn, HR, tidsregistrering og vagtplanlægning


Lessor Group leverer it-løsninger til håndtering af løn, tidsregistrering, HR og vagtplanlægning til både små og store virksomheder.

Lessor har med mere end 50 år i branchen opnået et solidt branchekendskab og en førende position inden for løn. Det betyder også, at de kan tilbyde løsninger, der understøtter din forretning uanset størrelse.

Lønsystemer, der letter administrationen og sparer ressourcer

Professionel og effektiv HR-administration

Strømlinet rekrutterings- og onboarding-proces

Online vagtplanlægning via web og app

Tilpas Lessor til din virksomheds behov

Med Lessors lønsystem kan du optimere din virksomheds lønproces. Lessor giver dig adgang til et lønsystem, der passer til din virksomhed. De er nemlig specialiseret i at afdække behov og dermed matche dit med den perfekte løsning.


Lessor har et system til vagtplanlægning, så du undgår tunge processer og uoverskuelige regneark og i stedet får et online system, der samler alle vagter og tidsregistreringer. Med Lessors vagtplanlægssystem bliver din vagtplanlægning effektiv og smidig.

Lessor_system.png
lessor_loensystem.jpg

Lessor - din vej til lettere medarbejderadministration

Hos Lessor er medarbejderne i fokus, da de er en af virksomhedens mest værdifulde investeringer. Derfor mener Lessor, at arbejdet med løn og HR til en af de mest betydningsfulde funktioner i en virksomhed.


Lessor udbyder brugerfokuserede softwareløsninger til løn- og HR-arbejdet, der højner effektiviteten, kvaliteten og sikkerheden - og dækker alt omkring virksomhedens personale fra ansættelse til fratrædelse. Alt i alt hjælper Lessor dig med at være en professionel arbejdsgiver.