Tidsregistrering skræddersyet til håndværkeren

Helt simpelt og lige ved hånden

Når du og dine medarbejdere står ude på opgaverne, er det let at registrere sine timer og materialer direkte på telefonen.

Tidsregistrering

Få ordentlig styr på den tid, du og dine medarbejdere bruger ude på opgaverne.
Uden ordentlig styr på tidsregistreringen, snyder du dig selv for mange fakturerbare timer årligt.

Materialeregistrering

I samme app kan du let registrere alle materialer. Det tager få sekunder, og du kan hurtigt fortsætte arbejdet bagefter.
Vores kunder øger i gennemsnit indtjeningen på materialer med 30%.

Kvalitetssikring

Du kan lynhurtigt vedhæfte billeder af dit arbejde, så I hele tiden kan gå tilbage i historikken, hvis der opstår problemer.

phone_mockups_outdoor_scenes_04.jpg

Klar til at prøve Apacta?

Vi tilbyder 14 dage gratis prøveperiode. Ingen binding. Kom igang allerede i dag.

Hvad siger vores kunder?

Tag det ikke fra os - lyt til hvad vores kunder fortæller:

"Apacta har gjort at vi kan styre mange flere projekter. Vores vækstrejse bliver lettere og vi kan tage mange flere småopgaver ind, fordi de er lettere at håndtere i Apacta."

Få styr på din tidsregistrering via en app, der er lavet specielt til håndværkere

Der findes mange typer af virksomheder, der arbejder med tidsregistrering. Derfor findes der også mange systemer timeregistrering, der gør det på forskellige måder.

Hos Apacta har vi dog lavet den bedste app til let og simpel tidsregistrering til dig, der arbejder inden for et af håndværkerfagene og kræver et overskueligt værktøj, der er effektivt og let at bruge på farten.

Med vores app til digital tidsregistrering får du på den letteste måde registreret al din og dine medarbejderes tid, så du både sparer meget tid på den lange bane og tjener flere penge på dit arbejde.

twrhhw (1).png

Prøv det gratis

Vi har efterhånden mange glade kunder, som ikke længere kan undvære vores app i deres daglige arbejde – og derfor tør vi godt at love dig, at du også få mere tid og større overskud.


Vi giver dig endda mulighed for at prøve vores tidsregistrerings-app gratis i 14 dage, så du selv kan få lov at opleve den samme store forskel, som mange virksomheder allerede nyder godt af.

- Så hvad venter du på?

Nyd godt af de mange fordele, der er ved at bruge en app til tidsregistrering


Som håndværker er du sikkert bekendt med nødvendigheden af tidsregistrering. Men måske er du usikker på, hvorfor det at bruge en app til tidsregistrering kan være så stor en fordel for dig, som vi påstår. Og hvorfor er det en fordel for dig at bruge mobilen, når du skal registrere timer og håndtere alt administrationsarbejde, når du er ude i felten og arbejde på forskellige projekter?

Hold styr på tidsforbruget på alle dine projekter


Tidsregistrering går i alt sin enkelthed ud på at registrere arbejdstimer på både medarbejdere og opgaver. Det betyder, at der altid bliver holdt styr på, hvor mange arbejdstimer der bliver brugt på hver enkelt opgave i din virksomhed. Der er flere forskellige måder, hvorpå du kan tidsregistrere i din virksomhed. Alt fra gammeldags tidsregistrering på papir til timeregistreringssystemer, der automatiserer processen fuldstændig.


Gør du brug af et system, der automatisk tidsregistrerer arbejdstimer på medarbejdere og opgaver er fordelen, at det nøjagtige antal arbejdstimer bliver registreret – og dermed også faktureret. Den automatiske tidsregistrering giver dig fuldt overblik over det konkrete timeforbrug i din virksomhed, og på den måde kan du effektivisere arbejdsgangene.

Til dig, der foretrækker høj effektivitet


Hos Apacta har vi dog lavet appen, som absolut er den bedste for håndværkere. Grunden til, at vi godt tør at vove fjerene med sådan en påstand er, at vi tilrettelægger vores app, så den passer til dig og din forretning. Dermed får du ikke adgang til andre funktioner end præcis dem, du skal bruge – og ikke hundredevis, som du aldrig kommer til at bruge.

Som håndværker ved du, hvor meget det betyder, når værktøjet er i orden. Og her har vi det digitale værktøj, som kommer til at spare mange timer og mange penge for dig, så snart du tager det i brug, samtidig med at det giver det komplette overblik over fakturerbare timer.

Vi giver dig den mest enkle og hurtigste måde at registrere tid på

Har du ikke brugt digital timeregistrering før, kan du og medarbejderne godt begynde at glæde jer til at sige farvel til arbejdet med timesedler. Med Apactas lette digitale tidsregistreringssystem er det enkelt og overskueligt at registrere tid på forskellige arbejdsopgaver.


Det gør hverdagen lettere for både dig og dine medarbejdere, og du får samtidig registreret mere tid, end du plejer. Der bliver lavet færre fejl, du kan dokumentere dit arbejde ved hjælp af et enkelt tryk på en knap, mens du er på farten.


Det giver bedre tilfredshed for kunden, det giver bedre tilfredshed for den enkelte medarbejder, og det er samtidig med, at du gør dine arbejdsgange langt mere simple.

web-tablet-mobil.png

Tjen mere ved at gøre mindre

Du tjener ganske enkelt mere på at tidsregistrere via Apacta – endda uden at du eller dine kolleger skal arbejde mere. Tværtimod.
Når tiden er registreret på de enkelte sager, er det let at danne sig et overblik over, hvilke medarbejdere der har arbejdet på de forskellige sager.

Vores kunder sparer i gennemsnit 67 % på tidsforbruget på nogle af de mest hyppige administrative opgaver

Ved at registrere tid via vores app, mindsker du administrationsarbejdet, så du får tid til projekterne, som du synes er sjovere at bruge din tid på. Slut med Excel og papirnusseri for dig, der hellere vil ud og arbejde med dit håndværk. For det kan du nemt gøre ved at vælge vores skræddersyede løsning til timeregistrering.

Vores undersøgelser af den værdi, vores kunder har fået, viser nemlig, at de i gennemsnit sparer 67 % af deres tid på kontoret. Og er du bogholder, kan du glæde dig over, at tallene bliver synkroniseret fra mobil til økonomisystem med det samme. Det giver naturligvis et godt overblik, der gør fakturering og det at udbetale løn til medarbejderne så let som en leg.

Tidsregistrering giver overblik over dine sager, så du kan være sikker dit arbejde, selv om du har mange kunder

Medarbejdere kan nemt registrere sin arbejdstid på sagen selv. Det betyder, at du som mester kan følge med i de enkelte sager – hvor langt de er, samt hvilke materialer der er benyttet på sagen.


Du får dermed løbende opdateret dine sager med de forskellige informationer og forudsætninger for bl.a. løn og materialer, og du er dermed klar til at fakturere med det samme. Herudover kan du også tilføje fakturaer og ønsket dækningsbidrag på en sag.

Scene 4.png

En integreret løsning, der giver værdi for alle på arbejdspladsen

Med et løbende overblik over alle sager bliver lønkørslen hurtig og overskuelig. Apacta arbejder desuden sammen med de lønsystemer, du kender i forvejen. Derudover er der mange forskellige funktioner ud over tidsregistrering, som du også kan få stor værdi ud af.

Dem har vi beskrevet kort for dig herunder. For ud over overblik over arbejdstid, kan du for eksempel også køre registrering af materialeforbrug, godkendelse af kvalitet og meget andet, mens du er på farten – helt uden at du skal bruge en computer.

3 rigtigt gode grunde til at bruge vores app til tidsregistrering

Mere tid faktureres

Med den enkle og overskuelige tidsregistrering bliver mere tid registreret, og dermed bliver mere tid også faktureret.

Ikke mere papirnusseri på kontoret, og ting, der glemmes i farten!

Nem lønkørsel

Med Apactas tidsregistrering kan du lave en lønkørsel med et enkelt klik.

Du får et overblik over, hvilke medarbejdere der har arbejdet på hvilke sager i en lønperiode.

Styrker din likviditet

Du styrker din virksomheds likviditet ved at fakturere flere timer.

Dette hjælper Apacta med ved at gøre tidsregistreringen mere overskuelig, samt ved at medarbejdere registrerer sin arbejdstid direkte på sagen – også ude i marken.

Ipad_2023.png

Danmarks nemmeste ordrestyring

Med Apactas ordrestyring får du overblik og styr på alle ordrer i din virksomhed. Du kan løbende holde øje med de sager, du og dine medarbejdere arbejder på.


Det vil sige tids- og materialeforbrug, dokumentation og kvalitetssikring samt leverandør- og kundefakturaer mm.


Læs mere om ordrestyring her.

Nogle gange er det bare nemmere
at tale direkte sammen

Kontakt en af vores rutinerede konsulenter

Få bedre overblik med materialestyring

Apactas materialestyring sørger for, at du får et overblik over materialeforbruget i din virksomhed.


Dette er med til at gøre din hverdag nemmere samtidig med, at din likviditet og bundlinje forbedres markant.


Læs mere om materialestyring her.

Materialestyring.jpeg
kvalitetssikring-visual.png

Gør dig selv og dine kunder trygge med kvalitetssikring

Apacta gør det nemt at udføre kvalitetssikring i marken. I Apacta bliver billeder og dokumenter gemt direkte på sagen, så kvalitetssikring kan udføres i marken.


I Apacta kan du have forskellige typer dokumentation f.eks. tegninger, billeder, videoer, tilbud fra grossister, breve til kunden eller noget helt andet.


Læs mere om kvalitetssikring her.

Leverandørfakturaer gør det nemt at koble udgifter på sager

Med Apactas leverandørfakturaer er det nemt at holde styr på de fakturaer, du modtager fra dine egne leverandører.


Dine kan nemlig direkte sætte fakturaerne ind på de sager, de hører til. Det betyder, at du uden nogen form for manuelt arbejde har fået dine udgifter fra leverandøren koblet direkte på den pågældende sag.


Læs mere om leverandørfakturaer her.

Leverandørfakturaer_2023.png

FAQ- Ofte stillede spørgsmål til tidsregistrering

Prøv Apacta gratis

Opret 14 dages gratis prøveperiode.
Ingen binding eller behov for betalingsoplysninger.

Error

Ved at fortsætte accepterer jeg Apacta A/S vilkår og databehandleraftale. (Testkontoen er gratis og uden binding)

Denne hjemmeside bruger cookies

Cookie Settings

We use cookies to improve user experience. Choose what cookie categories you allow us to use. You can read more about our Cookie Policy by clicking on Cookie Policy below.

These cookies enable strictly necessary cookies for security, language support and verification of identity. These cookies can’t be disabled.

These cookies collect data to remember choices users make to improve and give a better user experience. Disabling can cause some parts of the site to not work properly.

These cookies help us to understand how visitors interact with our website, help us measure and analyze traffic to improve our service.

These cookies help us to better deliver marketing content and customized ads.