Billy

Skærmbillede 2022-09-22 kl. 13.00.14.png

Billy gør det sjovt at lave regnskab

Synes du, at det med økonomi og regnskab er en smule besværligt? Måske har du svært ved at holde styr på regnskabet, fordi det er en udfordring at finde det rette regnskabsprogram? Den udfordring løser Billy.

Med Billy får du adgang til et nemt og brugervenligt regnskabsprogram, der er ikke er lavet med bogholdere og revisorer for øje.

Nem opstart og fakturering med få klik

Send fakturaer, bogfør regninger og afregn moms med få klik

Upload kvitteringer og bogfør med det samme

Hav altid overblik over din økonomi

Et regnskabsprogram der ikke er lavet til talknusere

Billy er Danmarks nemmeste regnskabsprogram. Du kan let sende professionelle og personlige fakturaer på få minutter, sætte din bogføring på autopilot med en af deres mange integrationer og afregne din moms med få klik. Med Billy får du alt, din virksomhed skal bruge, til at holde styr på økonomien.


Du behøver ikke at være talknuser for at bruge Billys regnskabsprogram. Skulle du få brug for hjælp, kan du hele ugen få gratis support hos Billy på både chat, mail og telefon. Du kan også finde hjælp til dit regnskab i alle deres hjælpeartikler og videoer.

Skærmbillede 2022-09-22 kl. 13.05.57.png
Skærmbillede 2022-09-22 kl. 13.14.05.png

Et regnskabsprogram for andre end blot bogholdere og revisorer

Billy er brugervenligt og let at gå til. Regnskabsprogrammet er udviklet til iværksættere, håndværkere, freelancere og mindre virksomheder.


I stedet for at have bogholdere og revisorer for øje i udviklingen af Billy, er det i stedet selvstændige og iværksættere, der har været fokus. Billy ønsker, at det skal være sjovt at lave regnskab og lige så let, som at sparke til en bold.