Nyt økonomisystem til håndværkere?


Gør det nemt og smertefrit at skifte økonomisystem.

Går I med tanker om at skifte eller opgradere jeres gamle økonomisystem til en moderne løsning, så samarbejder Apacta med markedets 2 mest rutinerede udbydere af regnskabskonverteringer:

E-konsulenten
når det drejer sig om E-conomic

Unifekto
når det drejer sig om Uniconta

Læs mere om jeres muligheder her på siden.

Derfor bør du både have et ordrestyringssystem og et økonomisystem


Et økonomisystem er ret beset skabt til at skabe overblik, gøre skattefar glad og spare penge på bogholderen og revisoren. De kunne lave det manuelt, men det ville naturligvis koste dig langt mere.

Alt data i et økonomisystem er til gengæld gammel historik og daglig styring af virksomheden, ud fra disse tal, vil derfor være reaktivt. Når først tallene lander i økonomisystemet er løbet kørt. Sagen er lukket, og I kan ikke nå at reagere. I ved med andre ord ikke, om I tjener penge eller hvor mange. Populært sagt kan man sige, at styring ud fra økonomisystemet ville være som at køre bil med to sidespejle og et bakspejl. Man kan ikke se, hvad der ligger foran på vejen og kan derfor ikke nå at reagere i rettidig omhu.

haandvaerkerfradrag.png
App+kontrolpanel_fordele.png

Det gode resultat skabes i hverdagen


Et ordrestyringssystem som Apacta giver derimod et øjebliksbillede over udviklingen på hver enkelt sag. Overblik over hvad der mangler at blive faktureret, og hvad der allerede er faktureret. Et overblik over al jeres igangværende arbejde samt alt jeres dokumentation og hele løngrundlaget. I Apacta genereres hele fakturaen automatisk for jer, så I altid blot er få klik fra at sende den til kunden. Her får I med andre ord forruden på bilen og et instrumentbræt, I kan styre jeres virksomhed efter. Let og simplet uden al det manuelle arbejde og altid up to date på kontoret.

Husk! Det er i dagligdagen det gode resultat skabes. Netop derfor er det altafgørende, at der er styr på timer og materialer. De udgør trods alt ca. 80% af enhver håndværkerforretnings regnskab.

Tilbudsgivning
Timer & materialer
Hurtig opgørelse til løn
Hurtig & korrekt fakturering
Kvalitetskontrol & dokumentation
Alt samlet i én platfom

E-konsulenten


Hjælper din virksomhed med at arbejde smartere og mere effektivt i e-conomic. Vink farvel til stress og byd velkommen til mere overskud, overblik og bedre forretning.

Eksisterende e-conomic bruger

Hvis I allerede bruger e-conomic, så kan vi hjælpe jer med at spare tid, penge eller hovedpinen ved regnskab og bogføring.

Ny e-conomic bruger

Skal I skifte til e-conomic eller er ny kunde? Lad os hjælpe jer med at få den bedst mulige start på jeres nye regnskabsprogram. Vi tilbyder hjælp til konvertering, import af data og opsætning af e-conomic aftale, så I er fuldstændig klædt på til at bogføre i jeres nye system.

Konvertér dit eksisterende regnskab til e-conomic.

Bruger I ikke e-conomic allerede, kan jeg hjælpe jer med at komme godt i gang eller konvertere jeres regnskab til e-conomic.

Godkendt e-conomic samarbejdspartner
Optimering af jeres e-conomic
Undervisning i jeres e-conomic
Flyning af regnskab til e-conomic
e-konsulenten-stor.png

Bliv kontaktet af E-konsulenten

og få en uforpligtende snak om jeres muligheder

Error

Unifekto Aps


Har til formål at levere Uniconta samt tilbyde rådgivning og undervisning hertil. Vi er med dig hele vejen, så din virksomhed får den bedst mulige start med din nye Uniconta.

Eksisterende Uniconta bruger

Vi tilbyder at levere din Uniconta og undervejs rådgive om de mest effektive arbejdsgange for jeres virksomhed.

Ny Uniconta bruger

Skal I skifte til Unifekto eller er ny kunde? Lad os hjælpe jer med at få den bedst mulige start på jeres nye regnskabsprogram. Vi tilbyder hjælp til konvertering, import af data og opsætning af Uniconta aftale, så I er fuldstændig klædt på til at bogføre i jeres nye system.

Konvertering fra C5 til Uniconta

Uniconta har udviklet et gratis konverteringsværktøj, der gør det sikkert og nemt at skifte og konvertere fra andre økonomisystemer som f.eks. Microsoft Dynamics C5, e-conomic, NAV eller eCtrl/Axapta.

Godkendt Uniconta forhandler
Certificeret Apacta samarbejdspartner
Optimering af jeres Uniconta
Undervisning i jeres Uniconta
Flytning af regnskab til Uniconta
Unifekto ApS - Uniconta forhandler i Nordjylland 2023-03-28 10-13-09.png

Bliv kontaktet af Unifekto

og få en uforpligtende snak om jeres muligheder

Error