Ledige stillinger

Som en IT-virksomhed i vækst er vi jævnligt på udkig efter nye talenter ⭐️

Ledige stillinger

Ingen ledige stillinger pt.

Uopfordret ansøgning

Du er velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning – Hvem ved? Måske kan du lige det, vi ikke vidste, vi manglede.
Send din ansøgning og CV til kontakt@apacta.com

Hvordan er det at arbejde for Apacta?

Apacta er et sags- og tidsstyringssystem til landets håndværkere.

Du vil slutte dig til kerneteamet, der er ansvarlig for at udvikle Apacta til en internationalt skalérbar virksomhed og sikre fremtidig hurtig vækst baseret på glade kunder på eksisterende og nye markeder.

Vi er en 25 personers, ung, innovativ, energisk virksomhed placeret i Aalborg og Sofia (Bulgarien). Vi har travlt, men forbeholder os også tid til sjov og et positivt arbejdsmiljø.

Hos Apacta gør vi os umage med at matche både kompetencer og personlighed. Vi har et rigtig godt team i dag, som vi er meget stolte af, med en fantastisk gejst og ånd i dagligdagen. Vi har stadig mange værdier fra iværksætter-dagene – vi løfter i flok, og står sammen… altid!

Vi har mange dygtige specialister på tværs af adskillige fagligheder, men vi har et fælles Apacta-sprog, der hjælper os til at arbejde tæt sammen. Kunder betyder rigtig meget for os, og vi gør os umage med at måle på udvalgte KPIer.

Dagligdagen er uhøjtidelig, og der er meget kort vej fra tanke til handling. Hierarkiet er fladt, hvor direktøren sagtens kan stå i køkkenet, hvis behovet opstår. Godt nok er vi et aktieselskab, men vi er nu ikke så ‘corporate’ endda. Vi vil gerne være ‘klassens frække dreng’ i markedet, og det afspejler også, hvem vi er.

Derudover har vi en rigtig god madordning, store lokaler med mulighed for ro og afslapning, når der er brug for det.
Vi laver flere sociale arrangementer sammen – også uden for arbejdstid – og det gør arbejdslivet sjovere.