Uniconta

Skærmbillede 2022-09-22 kl. 14.05.28.png

Uniconta hjælper dig med digitaliseringen og at holde overblik


Savner du et økonomisystem, der hjælper dig med at holde styr på en lang række ting i din virksomhed? Har du mistet overblikket over økonomien samt dine sager og projekter? Og synes du det med det digitale virker en smule uoverskueligt?

Så er det her Uniconta, kommer ind i billedet. Uniconta hjælper dig i gang med en digitalisering af din virksomhed, både hvad det gælder økonomi og projekter.

Giver tidsbesparelse på daglige rutiner

Alt er samlet ét sted, så du får et unikt og komplet overblik over hele din virksomhed

Uniconta tilpasses efter din virksomheds behov

Let integration til mange andre systemer

Et komplet og tidsbesparende økonomisystem

Uniconta er et komplet økonomisystem, der holder styr på økonomi, lager, projekter, kunder, emner, anlæg, produktion og logistik, og hjælper din virksomhed med at blive digital. På den måde kan du drive din virksomhed på et solidt fundament.


Uniconta giver tidsbesparelse på daglige rutiner, søgninger, genfinding af bilag og dokumentation. Dine data er sikkert gemt i skyen. Alt er samlet ét sted, så du får et unikt og komplet overblik over hele din
virksomhed.

Skærmbillede 2022-09-22 kl. 14.09.53.png
Skærmbillede 2022-09-22 kl. 14.10.40.png

Prøv Uniconta gratis

Med Uniconta får du et komplet og moderne økonomisystem. Du kan prøve Uniconta på dine egne data – helt gratis. Så får du mulighed for at lære alle moduler og funktionaliteten at kende med data, du kender.


Du kan også prøve helt forfra med nye data, gratis. Det er først, når du tager Uniconta i brug, at du skal begynde at betale.