Sagsstyring skræddersyet til håndværkeren

Så let er det, er at oprette dine sager i Apacta

Vores mål er at gøre det så let for håndværkeren som muligt.
Derfor kan du lynhurtigt oprette dine sager og undgå spild.

Prøv Apacta gratis i 14 dage

Klik på knappen nedenunder og kom i gang!

Digital sagsstyring – lavet til at skabe det perfekte overblik for håndværkere

Synes du også, at administrativt arbejde er et nødvendigt onde, der er med til at lægge en dæmper på arbejdsglæden? Med Apactas sagsstyring til håndværkere har du det rette værktøj i hænderne til at løse alt det administrative arbejde i en fart.


Du kan let overskue dine sager, og du opretter dem nemt med få klik. Så kan du bevare det fulde overblik og koncentrere dig om det, der er meget sjovere end sagsstyring kan være.

Du kan altid følge med i hver enkelt sag, som giver fuldt overblik over din forretning. Nemmere sagsstyring findes ganske simpelt ikke. Vores sagsstyring gør det nemmere og hurtigere at håndtere vigtige opgaver som leverandør- og kundefakturaer, digital timeregistrering, kvalitetssikring og dokumentation og materialeforbrug m.m.

web-tablet-mobil.png
Sag - Mockup.png

Nem, hurtig og overskuelig sagsstyring

Apactas sagsstyring samarbejder med de løn- og økonomisystemer, du kender i forvejen. Det gør dine sager nemme og overskuelige at udføre og færdiggøre.


Når du arbejder på en sag, opdaterer du og dine medarbejdere undervejs sagen med tidsforbrug, billeder til kvalitetssikring og materialer brugt. Dermed er alle de informationer, der ofte først indtastes efter arbejdet er udført, allerede indberettet. Det løbende overblik over alle projekterne kan følges hele tiden. Du er klar til at fakturere med det samme – det er bare nemt.


Ikke nok med at Apactas system til sagsstyring gør det nemmere at håndtere dine sager, så giver vi dig også mulighed for at tilføje et ønsket dækningsbidrag på en sag.
Apacta sørger for, at det hele kører automatisk. Vi giver bare mere tid til det, du hellere vil!

Klar til at tage forretningen til næste niveau?

Få en uforpligtende demonstration af fremtidens administration inden for håndværkerfagene

2 phones-compressed.png

Hvad er sagsstyring til håndværkere?

Måske sidder du og tænker – hvad er sagsstyring egentligt? For at vide hvorfor du bør benytte dig af sagsstyring, vil vi fortælle lidt om, hvad sagsstyring rent faktisk går ud på.


Sagsstyring er – som navnet lyder – brugen af et system, der holder styr på din virksomheds sager. Sagsstyring er med andre ord alt det, der sker, efter en sag bliver oprettet i systemet. Med relevant sagsstyring for håndværkere sikrer du, at din virksomhed har kontrol over en sag fra tilbud til bestilling og til I kan levere det færdige ”produkt” til kunden.

Systemet håndterer leverandørfakturaer, lønkørsler, tidsregistrering, kvalitetssikring og meget mere. Alle ting, der kan blive små tidsrøvere og sænke din effektivitet og indtjening.

Et vigtigt værktøj til at holde styr på din forretning

Du kan garanteret nikke genkendende til, at der i din virksomhed kommer flere sager igennem samtidig. Netop derfor er det en god idé at gøre brug af et system til sagsstyring, der automatisk håndterer alle igangværende sager for dig, uden at du mister det fulde overblik.


Et sagsstyringssystem er derfor et vigtigt værktøj, da det holder styr på processen, der foregår efter et ”køb”. Og når der er styr på processen, vil du, dine medarbejdere og kunder være tilfredse, og der vil være sparet mange timer på at holde styr på forretningen, fordi det hele er sat op efter dine vante arbejdsgange i et samlet overblik, du altid har lige ved hånden.

1 phone - timereg.png

3 grunde til at bruge Apacta til digital sagsstyring

Mere tid faktureres

Med den enkle og overskuelige tidsregistrering bliver mere tid registreret, og dermed bliver mere tid også faktureret.

Ikke mere papirnusseri på kontoret, og ting, der glemmes i farten!

Overblik over dit materialeforbrug

Vi skaber overblik over dit materialeforbrug, så du får alle materialer og produkter med, når kunden faktureres.

Det bliver samtidig nemt for både mester og de ansatte at følge med i materialeforbruget på de igangværende sager.

Styr på dokumentationen

Dokumentationen sættes direkte på sagen og er nem at finde frem igen.


Ordentlig dokumentation er en gevinst for både håndværker og bygherre, og afregningen for et veludført arbejde bliver hurtigt gennemført på en enkel måde direkte på sagen – også ude i marken.

Spar tid og tjen mere med tidsregistrering

Et vigtigt element i Apactas ordrestyring er tidsregistrering. Efter en sag er oprettet, kan dine medarbejdere registrere sine timer på den pågældende sag.


Det er det, der gør, at du som mester kan følge med på sagen, selvom du ikke er med ude i marken. Du får et løbende overblik over sagen, og det betyder, at lønkørslen bliver hurtig og overskuelig.


Læs mere om tidsregistrering her.

smiley-builder-using-a-hammer-at-a-construction-si-2021-09-03-21-02-50-utc.jpg

Klar til at tage forretningen til næste niveau gennem digital sagsstyring?

Prøv Apacta gratis i 14 dage

Materialestyring.jpeg

Få bedre overblik med materialestyring

Apactas materialestyring sørger for, at du får et overblik over materialeforbruget i din virksomhed. Dette er med til at gøre din hverdag nemmere samtidig med, at din likviditet og bundlinje forbedres markant.

Læs mere om materialestyring her.

Gør dig selv og dine kunder trygge med kvalitetssikring

Apacta gør det nemt at udføre kvalitetssikring i marken. I Apacta bliver billeder og dokumenter gemt direkte på sagen, så kvalitetssikring kan udføres i marken.

Du kan have forskellige typer dokumentation f.eks. tegninger, billeder, videoer, tilbud fra grossister, breve til kunden eller noget helt andet.

Læs mere om kvalitetssikring her.

kvalitetssikring-visual.png
Leverandørfakturaer_2023.png

Leverandørfakturaer gør det nemt at koble udgifter på sager

Med Apactas leverandørfakturaer er det nemt at holde styr på de fakturaer, du modtager fra dine egne leverandører.


Dine kan nemlig direkte sætte fakturaerne ind på de sager, de hører til. Det betyder, at du uden nogen form for manuelt arbejde har fået dine udgifter fra leverandøren koblet direkte på den pågældende sag.


Læs mere om leverandørfakturaer her.

FAQ- Ofte stillede spørgsmål til sagsstyring

phone_mockups_outdoor_scenes_04.jpg

Hvad kan du få ud af at bruge et sagsstyringssystem i din forretning?

Sagsstyring er nok ikke et ord, der får alle danske håndværkere til at kaste hænderne i vejret af ren jubel. Men det er faktisk lidt ærgerligt – for der er både masser af tid at spare og gode penge at hente på bundlinjen, hvis du vælger et sagsstyringssystem, der gør det, det skal, uden at du og dine medarbejdere skal bruge tid på at forstå systemet først.


Det er derfor, at vi hos Apacta har sat os for at lave det perfekte sagsstyringssystem for de håndværkere. Et system, som skaber fuldt overblik over de processer, der er relevante i din branche, og som er så simpelt at bruge, at alle dine opgaver bliver lettere, når det kommer til den administrative del, der ligger ved siden af din håndværksmæssige faglighed.

Vi hjælper dig godt i gang med at optimere din forretning fra dag ét

Selvom vores app er designet til at give fuldt overblik med det samme, hjælper vores team dig naturligvis i gang, så du kan styrke din forretning med det samme, du tager appen i brug. Og det kan du faktisk gøre ganske gratis i 14 dage. Synes du herefter, at appen ikke er med til at skabe overblik og give dig et sted, hvor du kan løbende følge status på hvert projekt, er du naturligvis velkommen til at ophæve aftalen.


Vi har dog endnu ikke mødt en håndværker, for hvem vores app ikke har været med til at spare tid og penge. Vi begynder nemlig vores samarbejde med at afholde et møde, hvor vi giver dig hurtigt overblik over alle de ting, der bliver lettere for dig, når du bruger vores app.


Det gælder for eksempel planlægning af arbejde på de enkelte opgaver, håndtering af relevante dokumenter på en sag, timeregistrering på bestemte opgaver, udsendelse af korrekte fakturaer, samlet overblik over brugte materialer på en opgave og meget mere – og på den måde sikrer vi, at du får stor værdi ud af at bruge vores skræddersyede løsning til sagsstyring for håndværkere med det samme.


Vi arbejder ud fra en fast vision om, at det skal være overskueligt og let at lave den nødvendige administration. Derfor tør vi også godt at love, at dit arbejde bliver meget lettere, når du kan registrere alle aktiviteter på en sag ét sted med et enkelt klik.

asdv (1).png

Prøv Apacta gratis

Opret 14 dages gratis prøveperiode.
Ingen binding eller behov for betalingsoplysninger.

Error

Ved at fortsætte accepterer jeg Apacta A/S vilkår og databehandleraftale. (Testkontoen er gratis og uden binding)