Referencer

Læs referencer fra vores glade og tilfredse kunder, og se hvordan de bruger Apacta.

Tid, materialer og økonomi

LB Kloak & Entreprenør

Før i tiden havde Louis Bonde svært ved at holde styr på, hvor mange timer han rent faktisk havde arbejdet på en sag ude ved en kunde. Timerne blev først faktureret lang tid efter, at det pågældende arbejde var blevet udført, og det kostede ham mange penge i sin enkeltmandsvirksomhed LB Kloak & Entreprenør.

BV Byg ApS

Thomas Bratbøl havde i sin enkeltmandsvirksomhed brug for et værktøj til at gøre hverdagen lettere. Det fik han med Apacta, som sikrer, at han får det hele med, og sparer ham for en masse tid.   Hos enkeltmandsvirksomheden BV Byg har Thomas Bratbøl deltaget i et hav...

Forsyning Helsingør

Hos Forsyning Helsingør har medarbejderne med Apacta fået et værdifuldt redskab, der på en let og overskuelig måde giver en struktureret kvalitetssikring over projekterne.    På et kursus ved Teknologisk Institut for år tilbage åndede Lasse Petersen, Kloakmester ved...

Entreprenør Flemming Larsen-Ledet ApS

Hverdagen hos Entreprenørfirmaet Flemming Larsen-Ledet ApS er blevet meget lettere. Det skyldes Apacta, som har effektiviseret og struktureret arbejdet, så al administration samles ét sted.  Entreprenørfirmaet Flemming Larsen-Ledet ApS har længe haft et mål om at...

Entreprenørfirmaet Virenfeldt & Nielsen ApS

Det nordjyske entreprenørfirma, Virenfeldt & Nielsen Aps, udstyrede virksomhedens 7 ansatte med Apacta. For håndværksmesteren resulterede det i 30 minutters ekstra effektiv arbejdstid pr. dag. Det er nu godt et år siden, at kloakmester Nis Virenfeldt fra...

Tonnys VVS A/S

Tonnys VVS Det midtjyske firma Tonnys VVS A/S har mere end 25 års erfaring inden for VVS-arbejde. 15 medarbejdere anvender Apacta til fotodokumentation, når de er ude at udføre VVS-arbejde. Det gør de, fordi det er let at anvende, og de sparer tid. Tonnys VVS A/S har...

Hvorfor bruge Apacta?

Mere end 18.000 har allerede prøvet Apacta og fået:

N

Bedre likviditet

N

Bedre bundlinje

N

Mere overskud

Apacta benyttes bl.a. af følgende brancher

Vi har mulighed for at tilpasse systemet til netop din branche og behov.

Entreprenør og Kloakmester

Entreprenør og Kloakmester

Kloak- og entreprenørbranchen har behov for et enkelt system til kvalitetssikring, tids- og materialeregistrering. Med Apacta er indsamling af kvalitetssikring og fakturagrundlag helt enkelt.

Murer

Murer

Har du eget murerfirma, så kender du nok til problematikken med at holde styr på, hvor mange arbejdstimer der egentlig er blevet brugt på den enkelte opgave.

Tømrer

Tømrer

Lige meget om du arbejder inde eller ude, og lige meget om du arbejder med nybyg, tilbygninger, reparationer eller vedligehold, så er tømrerbranchen et af de mest konkurrenceprægede fagområder.

Gartner

Gartner

Er du endnu ikke kommet i gang med at bruge et smart system til registrering af dine arbejdstimer, materialeforbrug og dokumentation af dit arbejde? Se her hvad Apacta kan gøre for dig.

Maler

Maler

I malerbranchen er det særligt vigtigt at have styr på materialeforbruget. I forhold til mange andre brancher er der et stort materialeforbrug i malerbranchen, hvorfor der er endnu mere at hente ved at have en præcis beregning af dit materialeforbrug, hvis du har dit eget malerfirma.

VVS

VVS

KLS, tid og materialeregistrering er samlet i et enkelt system, og alt kan samlet på den samme platform.

Elektriker

Elektriker

Hvad bruger du til at beregne den rette pris på dit arbejde? Rigtig mange bruger en ca. angivelse, når de skal sætte pris på en opgave. Men hvis denne tidsangivelse er forkert, kan du meget vel fakturere for lidt for dit arbejde.

Vognmand

Vognmand

Apacta er en app, der er let at anvende til registrering af kørsel, materialelevering og dokumentation af dine leverancer.

Rengøringsfirma

Rengøringsfirma

Transporttid til og fra samt materialeforbrug er også en del af det fulde regnestykke - et regnestykke, der er svært og tidskrævende at udregne uden hjælpemidler.

Passer Apacta Til Dine Behov?

Er du i tvivl om vi kan opfylde dine behov? Snak med os og få skræddersyet systemet til dig.