Ordrestyring skræddersyet til håndværkeren

Bliv klar til den nye tidsregistreringslov 1. juli 2024 -

Så let er det, er at oprette dine sager i Apacta

Vores mål er at gøre det så let for håndværkeren som muligt.
Derfor kan du lynhurtigt oprette dine sager og undgå spild.

Klar til at prøve Apacta?

Vi tilbyder 14 dage gratis prøveperiode. Ingen binding. Kom igang allerede i dag.

Hvad siger vores kunder?

Tag det ikke fra os - lyt til hvad vores kunder fortæller:

"Apacta har gjort at vi kan styre mange flere projekter. Vores vækstrejse bliver lettere og vi kan tage mange flere småopgaver ind, fordi de er lettere at håndtere i Apacta."

Ordrestyring – få den perfekte app lavet specifikt til håndværkere

Gør dig klar til at få fuld kontrol over alle aspekter af dine ordrer og opgaver med ordrestyring fra Apacta – det er faktisk noget nemmere, end du sikkert går og tror. Og du kan let holde styr på nye ordrer og fakturering. Og dermed minimerer risikoen for tabt omsætning ved upræcise tilbud og fakturering.


Hos Apacta har vi lavet ét system, der giver dig lige præcis det, du har brug for som håndværker. Når du modtager nye ordrer, har du hele tiden vigtige nøgletal foran dig, og dermed sikre et økonomisk overblik over den specifikke sag.

web-tablet-mobil.png
2 phones-compressed.png

Med garanti den mest brugervenlige ordrestyring på markedet

Gennem vores dialog med adskillige håndværkere fra forskellige brancher har vi fået et klart billede af, hvad du som seriøs dansk håndværker har brug for i din dagligdag. Her er nøgleordene overblik over ordrer og fakturaer, sikkerhed og viden, der kan give dig flere kroner og ører på bundlinjen. Og så er det meget vigtigt, at appen desuden så let at bruge, at den kan betjenes af alle håndværkere.


Det er med det fokus, at vi har udviklet vores app, som sammen med vores personlige service har gjort vores løsning til håndværkernes foretrukne digitale redskab til ordrestyring.


Grunden til vores brugeres tilfredshed skal findes i, at vi sætter en skræddersyet app op til dig, der kun indeholder det, du skal bruge. Det er din garanti for, at du får det perfekte redskab til bl.a. kvalitetssikring, fakturering, materialer mv. – alt, hvad du har brug for i marken og derhjemme. Hvor andre systemer præsenterer hundredvis af underfunktioner og data, der ikke er relevante for dig, hjælper vi dig med at få den løsning, der passer til dig og dine ordrer.

3 grunde til at bruge Apacta til ordrestyring

Mere tid faktureres på alle opgaver

Med den enkle og overskuelige tidsregistrering bliver mere tid registreret korrekt – og dermed bliver mere tid også faktureret.

Ikke mere papirnusseri på kontoret, tidskrævende planlægning og ting, der glemmes i farten. Systemet klarer det for dig.

Overblik over dit materialeforbrug

Vi skaber overblik over dit materialeforbrug, så du får alle materialer og produkter med, når kunden faktureres.

Det bliver samtidig nemt for både mester og medarbejderne at følge med i materialeforbruget på dine igangværende ordrer.

Styr på dokumentationen

Dokumentationen kan du oprette direkte på sagen og er nem at finde frem igen. Det gør kvalitetssikring let som en leg.

Ordentlig dokumentation er en gevinst for både håndværker, bygherre og kunder, og fakturering for et veludført arbejde bliver hurtigt gennemført på en enkel måde direkte på sagen. Det sker helt automatisk – også ude i marken.

Hvad er ordrestyring?

Måske sidder du og tænker – hvad er ordrestyring til håndværkere egentlig? For at vide hvorfor du bør benytte dig af ordrestyring, vil vi fortælle lidt om, hvad ordrestyring rent faktisk går ud på.


Ordrestyring er brugen af et system, der holder styr på din virksomheds ordrer. Ordrestyring er derfor den administration, der sker, efter du modtager en ordre, og til opgaven er løst, og kunden har betalt.


Lyder det alt for avanceret til dig? – det er det slet ikke. Der findes forskellige programmer til ordrestyring, men vi har valgt at fokusere på enkelthed, så det er nemt at bruge ordrestyring.

4 phones horisontal.png

Klar til at tage forretningen til næste niveau?

Få en uforpligtende demonstration af systemet

4 phones-compressed.png

Hvad kan jeg og mine medarbejdere få ud af at bruge en app til ordrestyring?

Du kan let overskue dine ordrer, og du opretter dem nemt med få klik. Det giver dig et langt bedre overblik over din forretning. Blandt andet over hvor mange timer og materialer, der er brugt. Og det gør det afslutningsvis nemt for dig at sende fakturaer til kunder korrekt med ét enkelt klik. Selvfølgelig med din virksomheds logo og relevante billeder, hvis du ønsker det.


Du kan altid følge med i hver enkelt sag i appen, som giver et godt overblik over din forretning. Og så sørger appen selvfølgelig selv for at bogholderiet får alle de relevante oplysninger gennem en smart integration med kontrolpanelet, der nemt kan tilgås fra en computer. Vores ordrestyring er ganske enkelt bare det nemmeste at bruge, da alt det, du har brug for at registrere, kan ordnes med et greb i lommen – og så er det delt med alle medarbejdere, der er tilknyttet opgaven.


Apactas app til ordrestyring gør det derfor nemmere og hurtigere at håndtere vigtige opgaver som f.eks. udarbejdelse af leverandør- og kundefakturaer, tidsregistrering, kvalitetssikring gennem videoer og billeder og korrekt dokumentation, materialeforbrug m.m. til glæde for dig og alle medarbejderne, der selvfølgelig også sætter pris på, at der er styr på tingene.

Materialestyring.jpeg

Med ordrestyring fra Apacta kan du holde styr på alt det, der tidligere var papirarbejde

Med ordrestyring sikrer du, at du altid har kontrol over en ordre fra tilbud til fakturering, og til I kan levere det færdige produkt til kunden. Systemet håndterer bl.a. leverandørfakturaer, lønkørsler, tidsregistrering, kvalitetssikring, fakturering og anden dokumentation.


Med Apacta's ordrestyring får du alt data er samlet ét sted. Og alt det trælse “papirarbejde” er løst automatisk undervejs – alle ting, der førhen kunne blive små tidsrøvere og sænke din effektivitet og indtjening.

Hold overblik over alle nye ordrer

Du kan garanteret nikke genkendende til, at der i din virksomhed kommer flere ordrer igennem samtidig. Netop derfor er det en god idé at gøre brug af et system til ordrestyring, der automatisk håndterer de forskellige ordrer for dig.


Ordrestyring er derfor et vigtigt værktøj, da det holder styr på processen, der foregår efter et ”køb”. Og når der er styr på processen, vil du, dine medarbejdere og kunder få en langt bedre oplevelse af arbejdet. For det er en nem måde at få muligheden for at give dine kunder en oplevelse af bedre service på; de bliver også glade for at se og mærke, at der er styr på det hele fra start til slut.

Materialestyring.jpeg

Mærk forskellen i at have en velintegreret ordrestyring der giver overblik over alle ordrer

Apactas ordrestyring samarbejder uden problemer med de løn- og økonomisystemer, du kender i forvejen. Det gælder bl.a. Dinero, som taler sammen med de ting, du registrerer i appen. Det gør dine administrative sager nemme og overskuelige at oprette, udføre og færdiggøre, så du kan koncentrere din energi om det, du synes er langt sjovere.


Når du arbejder på en sag, opdaterer du og dine medarbejdere undervejs sagen med timeregistrering, billeder til kvalitetssikring og brugte materialer. Dermed er alle de informationer, der ofte først indtastes efter arbejdet er udført, allerede indberettet. Her vil du desuden opleve, at vi har gjort det utroligt let at komme ind i den gode vane med at registrere arbejdet undervejs.

Hold et vågent øje med forretningen
Dit overblik over alle projekterne kan følges hele tiden på en yderst overskuelig måde. Det betyder også, at du er klar til at fakturere med det samme, når opgaven er udført – det er bare så nemt, som det overhovedet kan blive. Det sparer desuden tid – og tid er penge. Ikke nok med at Apactas system til ordrestyring gør det nemmere at oprette, registrere og håndtere alle dine igangværende sager, så giver vi dig også mulighed for at tilføje et ønsket dækningsbidrag på en sag.

1 phone - timereg.png

Spar tid og tjen mere med korrekt tidsregistrering

Et vigtigt element i Apactas ordrestyring er tidsregistrering. Efter en sag er oprettet, kan dine medarbejdere registrere sine timer på den pågældende sag. Det er det, der gør, at du som mester kan følge med i data på sagen, selvom du ikke er med ude i marken.

Du får et løbende overblik over tidsforbruget på alle ordrer, og det betyder, at lønkørslen bliver hurtig og overskuelig.


Læs mere om tidsregistrering her.

Materialestyring.jpeg

Få bedre overblik med materialestyring

Apactas materialestyring sørger for, at du nemt får direkte et overblik over materialeforbruget i din virksomhed.


Det er brugbare data, der er med til at holde overblikket overover materialeforbruget i din forretning, samtidig med, at din likviditet og bundlinje forbedres markant. Det er en vigtig del af din ordrestyring, og for din forretning generelt.


Læs mere om materialestyring her.

kvalitetssikring-visual.png

Gør dig selv og dine kunder trygge med den indbyggede løsning til kvalitetssikring gennem billeder og video

Dokumentation er vigtigt. Apacta's ordrestyring gør det nemt at udføre kvalitetssikring direkte i marken. I Apacta kan alle medarbejdere, der arbejder på en bestemt opgave, f.eks. nemt oprette billeder, videoer og dokumenter direkte på sagen, så kvalitetssikring kan udføres med det samme ude i marken.


I Apacta kan du have forskellige typer dokumentation f.eks. tegninger, billeder, videoer, tilbud fra grossister, breve til kunden eller noget helt andet. Det giver dig mulighed for at få udført kvalitetssikring på den måde, du har brug for.


Læs mere om kvalitetssikring her.

Leverandørfakturaer gør det nemt at koble udgifter på ordrer

Med Apactas ordrestyring får du dine leverandørfakturaer direkte ind i systemet.


Dine leverandører kan nemlig direkte sætte fakturaerne ind på den ordre, de hører til. Det betyder, at du uden nogen form for manuelt arbejde har fået dine udgifter fra leverandøren koblet direkte på den pågældende sag.


Læs mere om leverandørfakturaer her.

Leverandørfakturaer_2023.png

FAQ- Ofte stillede spørgsmål til ordrestyring

Prøv Apacta gratis

Opret 14 dages gratis prøveperiode.
Ingen binding eller behov for betalingsoplysninger.

Error

Ved at fortsætte accepterer jeg Apacta A/S vilkår og databehandleraftale. (Testkontoen er gratis og uden binding)