Let og overskuelig kvalitetssikring med Apacta

forsyning-helsingoer.png

Hos Forsyning Helsingør har medarbejderne med Apacta fået et værdifuldt redskab, der på en let og overskuelig måde giver en struktureret kvalitetssikring over projekterne. På et kursus ved Teknologisk Institut for år tilbage åndede Lasse Petersen, Kloakmester ved Forsyning Helsingør, lettet op. Her blev han præsenteret for Apacta, som han straks følte var et værktøj, der kunne effektivisere arbejdsgangene i den kommunale kloakforsyning.

“Jeg blev begejstret, fordi det lød som et system, som almindelige, dødelige mennesker ude i marken kan bruge” - Lasse Petersen, Forsyning Helsingør

Systemet har vist sig at indfri Lasse Petersens forventninger. For Forsyning Helsingør er det vigtigt at skabe et hurtigt og let overblik over kvalitetsledelsessikring og billeddokumentation, der kan dokumentere, hvad de egentlig har lavet. Det har de fået med Apacta, der omhyggeligt sætter alle processer i system. Han bider mærke i de praktiske kvaliteter ved Apacta, som fungerer på en enkel måde ude i marken – og ikke mindst, at den holder, hvad den lover.

“Det er nemt, overskueligt og ligetil. Nøjagtig som vi eftersøgte. Det kræver ikke, at du er den store EDB-programmør, men det går virkelig tjept, hvis du bruger et kort øjeblik på at sætte dig ind i systemet” - Lasse Petersen, Forsyning Helsingør

Kloakmesteren fremhæver desuden Apactas hurtige og gennemførte service. Allerede inden Forsyningen melder om et mindre problem til virksomheden, har de mere eller mindre løst det. Ellers fixer de det under opkaldet.

Hos Forsyning Helsingør har de fået et skræddersyet, detaljeret system, der er nøje tilpasset deres behov. Medarbejderne ude i marken bruger det hver eneste dag. Ved hvert projekts start tages billeder, som samles sammen med al øvrig administration ét sted. På kontoret fungerer Apacta i højere grad som et slags overvågningssystem. Når sagerne er oprettet, er der nu styr på dem – og der ligger de, indtil de er meldt færdige og kan sendes videre i systemet.

“Det giver kontoret et klart og hurtigt overblik over, hvilke sager der er åbne og lukkede, så de ikke skal bruge unødvendig tid på det” - Lasse Petersen, Forsyning Helsingør

Ønsker du og din virksomhed at lette hverdagen og ikke spilde tiden på administrative opgaver? Så tilmeld dig Apacta. Ved at vælge vores system får du adgang til Danmarks mest enkle timeregistrering, sagsstyring og kvalitetssikring.

Læs mere om vores kunders oplevelser med Apacta.

Prøv Apacta gratis

Opret 14 dages gratis prøveperiode.
Ingen binding eller behov for betalingsoplysninger.

Error

Ved at fortsætte accepterer jeg Apacta A/S vilkår og databehandleraftale. (Testkontoen er gratis og uden binding)