Få fuldt overblik gennem vores app til dokumenthåndtering for håndværkere

Med vores app får du samlet alle dine vigtige dokumenter til en opgave ét sted. De fleste opgaver for en håndværker kræver i dag et væld af administration – og derfor har vi bygget et system specifikt til håndværkere, der skaber bedre overblik over alle dine sager.

web-tablet-mobil.png
4 phones horisontal.png

Hav alle dine vigtige dokumenter lige ved hånden


Løsningen bygger på den digitale fordel i, at dine medarbejdere altid har deres mobiltelefon på sig. Og det gør det enormt let at få samlet alle relaterede dokumenter på alle sager på en mere effektiv måde gennem hele processen.


På hver sag kan du eller ansvarlige medarbejdere for eksempel uploade tegninger, billeder, kontrakter eller andre dokumenter elektronisk med et enkelt klik på telefonen. Så behøver du aldrig mere at lede efter dem igen. Du og alle andre relevante medarbejdere har altid hurtig adgang til alle dokumenter, der handler om den opgave, I arbejder på.

En digital løsning, der gør hverdagen mere effektiv


Herefter kan du få appen til at sende præcise fakturaer ud til kunder automatisk, som giver et komplet overblik over det udførte arbejde. Det er en nem og effektiv måde at sørge for, at der ikke sker fejl, og at al administration til alle projekter bliver håndteret korrekt hver gang.

Klar til at tage forretningen til næste niveau?


Få en uforpligtende demonstration af Danmarks nemmest ordrestyring til netop dit fag. Her viser vi dig alle fordelene ved digital timeregistrering samt alle de andre fordele, der er ved at bruge vores app til at samle en stor del af det, der tidligere var tidskrævende papirarbejde.

Det perfekte digitale værktøj, der hjælper med at holde styr på din forretning


Hos Apacta får du en digital løsning, der er udviklet specifikt til at skabe det gyldne overblik for dig og medarbejderne i din virksomhed. Du behøver ikke længere at blive irriteret over alt papirarbejdet – for nu kører alt elektronisk. Dokumenthåndteringen kan desuden integreres med dit økonomisystem, så bogholderiet har direkte adgang til relevant data løbende.

Vi sørger for, at alle vores kunder har nemt ved det hele


Vi sikrer, at du har nemt ved at bruge dit nye system i hverdagen. Vi viser dig, hvordan du nemt opretter et nyt projekt, og sørger for, at alle virksomhedens ansatte ved, hvordan man skal gøre, når man skal udføre en opgave på en sag. Gennem møder og dokumentation, der gør det nemt for dig at komme i gang, så du kan bruge løsningen på at spare tid på den lange bane.

Lyder det som om, det er svært at arbejde med?Vi går rigtigt langt for at klæde dig og resten af organisationen godt på til at få styr på dokumenthåndtering, så det nye system giver dig den bedste mulighed for at få fuld kontrol over alle de dokumenter, du tidligere har skullet håndtere manuelt. Det er en løsning, der sparer tid og andre omkostninger, så du dermed har let ved at skabe øget omsætning.

Tre fordele ved at bruge vores app til at få styr på dine dokumenter

Vi sætter fokus på dit arbejdsmæssige behov


Hos Apacta mener vi, at den perfekte app skal passe til din måde at arbejde på.
Derfor sætter vi appen op, så det passer fuldstændig til måden, du plejer at køre projekter på. Det giver dine medarbejdere større tilfredshed.

Vi giver dig mulighed for at samle dine dokumenter ét sted


Med fuldt overblik over alle dokumenter til igangværende sager har du mulighed for at spare tid på administration. Det betyder, at du fremover kan bruge på de opgaver, du synes er bedre og mere spændende at bruge tid på.

Mange administrative opgaver bliver løst helt automatisk


Vi sørger for, at alt din dokumentation kan “tale sammen”. Med digital tidsregistrering bliver det for eksempel let at køre løn og med integreret kvalitetssikring, kan du let dokumentere arbejdet over for kunder.

Derfor er det vigtigt, at du prioriterer dokumentstyring i virksomheden

Det kan nemt virke som om, at dokumentstyring er besværligt. Men det er faktisk det modsatte, der er tilfældet. Vi ved alt om, hvor svært det er at håndtere alle dokumenter i en travl hverdag, hvor du måske også skal have styr på flere forskellige sager på samme tid.


Vi har derfor gjort det enkelt at håndtere sager og projekter ude i marken, så du får ro i maven og nemt kan finde det dokument, som du har behov for, direkte fra din telefon.

haandvaerker.jpeg

Få en digital løsning, der afspejler måden, du arbejder på


Det kan naturligvis være svært at se, hvordan dokumentstyring kan gøre dit arbejde med en sag mere sikkert og effektivt. Men derfor vil vi også gerne tage os tid til at vise dig direkte, hvordan det fungerer.

For vores app passer som sagt til alle virksomheder inden for håndværkerbranchen – og det gør den fordi, at vi sikrer, at appen kun indeholder præcis de ting, du har brug. Det gælder uanset, hvilket fag du arbejder i; vi lægger os altid i selen for, at appen er så nem for dig at bruge som muligt.

Phone-in-grass.jpg

Prøv vores app til dokumenthåndtering gratis i 14 dage

Kunne du tænke dig at se, hvad vores app kan gøre for virksomheder som din? Så giver vi dig gerne adgang til vores system i 14 dage – helt uden beregning.


Udfyld formularen her, så er du allerede godt i gang med at skabe større værdi for din forretning.

Nogle gange er det bare nemmere
at tale direkte sammen

Kontakt en af vores rutinerede konsulenter

FAQ- Ofte stillede spørgsmål til dokumentstyring

Prøv Apacta gratis

Opret 14 dages gratis prøveperiode.
Ingen binding eller behov for betalingsoplysninger.

Error

Ved at fortsætte accepterer jeg Apacta A/S vilkår og databehandleraftale. (Testkontoen er gratis og uden binding)