Apacta sørger for, at BV Byg får det hele med og sparer tid

bv-byg.png

Hos enkeltmandsvirksomheden BV Byg har Thomas Bratbøl deltaget i et hav af IT-messer og -markeder for at finde et redskab til at effektivisere arbejde og hverdag. Han har testet flere løsninger, som ikke har givet ham de muligheder, han eftersøgte. Til sidst fandt han frem til Apacta, der gjorde dele af arbejdet lettere og mere struktureret. Thomas Bratbøl har været selektiv i sin brug af Apacta. Og det er netop noget, han fremhæver som én af styrkerne ved systemet.

“Jeg har selv valgt mine moduler i Apacta. Der er jo mange, men jeg har selv kunnet udvælge dem, som gavner mig mest. De dækker det behov, jeg har, som det ser ud lige nu”” - Thomas Bratbøl, BV Byg

Når Thomas Bratbøl er på opgaver, bruger han ikke kun de værktøjer, der ligger i værktøjskassen – han bruger også sit elektroniske redskab i arbejdslommen.

“Efter en arbejdsopgave kan jeg hurtigt ordne timeregistreringen, når jeg kommer ud i bilen, i stedet for at vente til jeg kommer hjem. Det giver større sikkerhed for, at jeg husker at få det hele med” - Thomas Bratbøl, BV Byg

Med alt på telefonen sparer han efter eget udsagn to-tre arbejdsgange, fordi han blandt andet ikke behøver at overføre fra note til sagsmappe. Her er alt samlet i én sagsmappe med præcis dato for arbejdet og andre informationer, der er vigtige som dokumentation. Det vinder ham både en masse tid og sparer ham for en del papirarbejde.

“Jeg har siddet med andre tømrermestrer, som bladrer frem og tilbage i deres notesbog for at finde deres timer frem. Ved hjælp af to klik kan jeg se hele mit ugeskema, og timer tælles sammen automatisk” - Thomas Bratbøl, BV Byg

Tømrermesteren bruger også Apacta som en målestok til at efterkalkulere, så han næste gang, han kommer ud for en lignende opgave, har et billede af tidsforbruget.

Thomas Bratbøl betegner sig selv som en yderst tilfreds bruger af Apacta, der opfyldte hans krav ved at være gearet til smartphonen med det samme. Og særligt systemets brugervenlighed fremhæver han.

“I en travl hverdag skal det bare være let at bruge. Det må man sige, det er. Systemet er enkelt og lettilgængeligt for alle. Og har du de mindste problemer, får du lynhurtigt hjælp fra Apactas hotline og kundeservice, så dit problem løses, når du rent faktisk har behov for det” – *Thomas Bratbøl, BV Byg

Ønsker du og din virksomhed at lette hverdagen og ikke spilde tiden på administrative opgaver? Så gør ligesom BV Byg og tilmeld dig Apacta. Ved at vælge vores system får du adgang til Danmarks mest enkle timeregistrering, sagsstyring og kvalitetssikring.

Læs mere om vores kunders oplevelser med Apacta.

Prøv Apacta gratis

Opret 14 dages gratis prøveperiode.
Ingen binding eller behov for betalingsoplysninger.

Error

Ved at fortsætte accepterer jeg Apacta A/S vilkår og databehandleraftale. (Testkontoen er gratis og uden binding)