Timeregistrering

Digital tidsregistrering gør hverdagen lettere

Nemmere timeregistrering

Med Apactas lette digitale tidsregistreringssystem er det blevet enkelt og overskueligt at registrere timer på forskellige arbejdsopgaver. Dette betyder, at flere timer faktureres, så der altid er styr på, hvilke sager medarbejderen har arbejdet på. Medarbejderens online timesedler danner ligeledes grundlag for lønafregningen, og derfor motiveres medarbejderen også til at registrere sine timer.

Apactas timeregistrering er din digitale ugeseddel. Læs hvordan du kan lægge timerne på en sag med vores smarte sagsstyring her. 

Hurtigere overblik over tidsregistrering

Når timerne er registreret på de enkle sager, er det let at danne sig et overblik over hvilke medarbejdere, som har arbejdet på de forskellige sager, og hvad de har lavet. Dernæst, er det nemt og hurtigt at skrive fakturaen i det økonomisystem du allerede bruger, eller direkte i Apactas eget system.

Hvis du bruger Dinero, Billy eller E-conomic kan dine faktura bogføres direkte i dit økonomisystem. Apacta integrerer med de mest anvendte økonomisystemer. Læs mere her.

Tidsregistrering af medarbejdere og lønkørsel

Lønkørsel bliver legende let, når medarbejdernes samlede arbejdstid for lønperioden kan trækkes ud af Apacta med et enkelt tryk.

Hvis du anvender Danløn, Proløn, EG-løn eller Dataløn kan timerne ligges direkte ind i lønsystemet. Simpelt og hurtigt. Se hvilke andre lønssystemer Apacta er integreret med her.

Sammen med din timeregistrering kan du også sende billeder af dit arbejde eller af de forhindringer som man kan møde i løbet af sin arbejdsdag. Læs mere om hvordan kvalitetssikring fungerer med Apacta fotodokumentation her.

Med Apacta får du:

Arbejdsdokumentation

Effektivt system til timeregistrering

Registrering af materialeforbrug

Lønkørsel med et enkelt klik

Send lønafregning direkte til dit lønsystem

Fakturakontrol af arbejdstimer til dine kunder

Projektregnskab

Timeregistrering i en app

Styrk din virksomheds likviditet ved at fakturere flere timer på en nemmere og hurtigere måde. Tidsregistreringen bliver mere overskuelig, og medarbejderne kan registrere deres timer direkte på sagen – også ude i marken.

Med en tidsregistreringsapp gør du timesedlerne digitale og du formindsker derfor administrationsarbejdet, så du får tid til andre projekter. Slut med excel og papirnusseri. Du kan også holde styr på dit materialeforbrug på den enkelte sag. Læs mere om hvordan Apacta holder styr på materialeforbruget for dig her.

Få overblik over hvor de ansatte befinder sig, samt hvor mange timer der bliver brugt på hver sag.
Download i App Store eller Google Play.

APACTAS FUNKTIONER

Prøv nogle af Apactas mange funktioner i Danmarks måske mest brugervenlige sagsstyringsapp

PRØV APACTA GRATIS

Gratis oprettelse og ingen binding.