Tidsregistrering

Digital tidsregistrering gør hverdagen lettere

Nemmere timeregistrering

Med Apactas lette digitale tidsregistreringssystem er det blevet enkelt og overskueligt at registrere timer på forskellige arbejdsopgaver. Dette betyder at flere timer faktureres, så der altid er styr på hvilke sager medarbejderen har arbejdet på. Medarbejderens registrerede tid danner grundlag for lønafregningen, og derfor husker medarbejderen at registrere sine timer.

Apactas timeregistrering er din digitale ugeseddel.

Hurtigere overblik over tidsregistrering

Når timerne er registreret på de enkle sager, er det let at danne sig et overblik over hvilke medarbejdere, som har arbejdet på de forskellige sager, og hvad de har lavet. Dernæst, er det nemt og hurtigt at skrive fakturaen i det økonomisystem du allerede bruger, eller direkte i Apactas eget system.
Hvis du bruger Dinero, Billy eller E-conomic kan dine faktura bogføres direkte i dit økonomisystem.

Se mere i videoen her

Tidsregistrering af medarbejdere og lønkørsel

Lønkørsel bliver legende let, når medarbejdernes samlede arbejdstid for lønperioden kan trækkes ud af Apacta med et enkelt tryk. Hvis du anvender Danløn, Proløn, EG-løn eller Dataløn kan timerne ligges direkte ind i lønsystemet. Simpelt og hurtigt.

Sammen med din timeregistrering kan du også sende billeder af dit arbejde eller af de forhindringer som man kan møde i løbet af sin arbejdsdag.

Timeregistrering i en app

Med en tidsregistreringsapp formindskes administrationsarbejde, så du får tid til andre projekter. Slut med excel og papirnusseri, fordi Apacta appen er integreret med de systemer du kender.

Styrk din virksomheds likviditet ved at fakturere flere timer på en nemmere og hurtigere måde. Tidsregistreringen bliver mere overskuelig, og medarbejderne kan registrere deres timer direkte på sagen.  Også ude i marken. Få overblik over hvor de ansatte befinder sig, samt hvor mange timer der bliver brugt på hver sag.  Download i App Store eller Google Play.

Med Apacta får du:

Arbejdsdokumentation

Effektivt system til timeregistrering

Registrering af materialeforbrug

Lønkørsel med et enkelt klik

Send lønafregning direkte til dit lønsystem

Fakturakontrol af arbejdstimer til dine kunder

Projektregnskab

Bliv kontaktet

Er du nysgerrig, så lad os tage en snak om dine muligheder, og hvad vi kan gøre for dig.

Inline Submit Form (Materiale Match)