Sagsstyring

Digital sagsstyring som letter arbejdsdagen

Et sagsstyringssystem for håndværkere

Med Apactas sagsstyringsystem kan du let overskue dine sager. Du opretter dem ganske nemt ved blot få klik, og du kan tilføje billeder, videoer, timer osv. på hver enkelt sag.

Dermed kan du og dine kollegaer altid følge med på tværs af enheder, og fakturaen er nem at lave. Smart og enkelt! Læs mere om hvordan Apacta kan give dig et økonomisk overblik her.

Appen findes både i App Store eller Google Play.

Nem og overskuelig sagsstyring

Fordi Apactas sagsstyringsytem er indbygget med henholdvis løn og økonomisystemer, som du allerede kender, så er sagsstyring nem og overskuelig at udføre.

Du har undervejs opdateret din sag med de forskellige informationer og forudsætninger for bl.a. løn og materialer, og du er dermed klar til at fakturere med det samme. Du kan derfor også tilføje fakturaer og ønsket dækningsbidrag på en sag. Dermed kører det hele automatisk og din bogføring bliver derfor lettet, så der er mere tid til arbejde eller fritid end administrationsarbejde!

Læs mere om hvilke systemer vi er integreret med her.

Timeregistrering på en sag

Efter at en sag er oprettet kan medarbejdere nu registrere deres timer på sagen. Så kan man som Mester følge med, selvom man ikke er med ude i marken.

Man får derfor et kontinuerligt overblik af sagen, og lønkørslen bliver dermed også hurtig og overskuelig. Læs mere om Apactas tidsregistrering her.

Apactas app arbejder sammen med de lønsystemer, som du allerede kender. Så selvom du bruger Danløn, ProLøn, EG løn, DataLøn eller andre lønsystemer, så gør Apacta lønkørsel mere nem og overskuelig.

APACTAS FUNKTIONER

Prøv nogle af Apactas mange funktioner i Danmarks måske mest brugervenlige sagsstyringsapp

PRØV APACTA GRATIS

Gratis oprettelse og ingen binding.