Ordrestyring lavet til håndværkere

Med Apactas ordrestyring til håndværkere har du det rette værktøj i hænderne. Du kan let overskue dine sager, og du opretter dem nemt via få klik. Vores ordrestyring gør det nemmere og hurtigere at håndtere vigtige opgaver som leverandør- og kundefakturaer, tidsregistrering, kvalitetssikring & dokumentation, materialeforbrug mm. 

Du kan altid følge med i hver enkelt sag, som giver godt overblik over din forretning. Vores ordrestyring er ganske enkelt bare det nemmeste.

Ordrestyring med Apacta

Appen findes både i App Store eller Google Play.

Nem, hurtig og overskuelig ordrestyring

Apactas ordrestyring samarbejder med både løn- og økonomisystemer, du kender i forvejen. Det er med til at gøre dine sager nemme og overskuelige at udføre og færdiggøre.

Det der konkret sker, når du arbejder på en sag er, at du og dine medarbejdere undervejs opdaterer sagen med de forskellige informationer og forudsætninger for bl.a. løn og materialer. Det gør at de informationer, der normalt først skal indtastes efter arbejdet på sagen, allerede er indberettet. Du er dermed klar til at fakturere med det samme – det er bare nemt. Ikke nok med at Apactas system til ordrestyring gør det nemmere at håndtere dine sager, så giver vi dig også mulighed for at tilføje et ønsket dækningsbidrag på en sag.

Apacta sørger for, at det hele kører automatisk. Vi giver bare mere tid til det, du hellere vil! 

Spar tid og tjen mere med tidsregistrering

Et vigtigt element i Apactas ordrestyring er tidsregistrering. Efter en sag er oprettet, kan dine medarbejdere registrere sine timer på den pågældende sag. Det er det, der gør, at du som mester kan følge med på sagen, selvom du ikke er med ude i marken. Du får et løbende overblik over sagen. Det betyder, at lønkørslen bliver hurtig og overskuelig. 

Apactas app arbejder sammen med de lønsystemer, du allerede kender. Så selvom du bruger Danløn, ProLøn, EG løn, DataLøn eller andre lønsystemer, så gør Apacta lønkørsel mere nem og overskuelig.

Apactas app til ordrestyring

APACTAS FUNKTIONER

Prøv nogle af Apactas mange funktioner i Danmarks mest brugervenlige ordrestyring

PRØV APACTA GRATIS

Gratis oprettelse og ingen binding.