Funktioner

Et let og enkelt system.

Smarte og simple funktioner

Med Apacta får du kun de smarteste og mest nødvendige funktioner. Ved at integrere til dit økonomisystem og importere leverandørfakturaer, bliver hele din arbejdsgang langt mere automatiseret og simpel. Læs mere om vores funktioner her, og hvordan vi kan lette din hverdag.

TIMEREGISTRERING

Få overblik over medarbejdere og timer. Integreres med økonomi- og lønsystem, så der nemt og enkelt kan køres løn og faktureres til kunden. Det betyder at du får et bedre overblik over dine ansatte, og samtidig en øget likviditet og bundlinje, da du får det hele med.

ØKONOMI

Når sagerne er opdateret, giver det mulighed for daglig fakturering. Det betyder at pengene fra kunderne hurtigere kommer ind på kontoen og derved forbedrer din likviditet. Der er konstant et økonomisk overblik over tid og materialer samt dækningsbidrag, så du kan holde styr på gode og dårlige sager.

KVALITETSSIKRING

Dokumentation og billeder er en vigtig del af kvalitetssikringen, som kan gemmes direkte på en sag. Slut med papir og ringbind, som skal stå og fylde på hylden. Vi har hundredvis forskellige KLS blanketter og skemaer, som kan tilpasses til netop dine behov og arbejdsgange.

MATERIALEFORBRUG

Registrer materialer direkte på en sag, så de automatisk overføres til fakturaen. Materialer og produkter oprettes og gemmes automatisk og kan trækkes direkte fra grossisten. Derudover kan man se det samlede dækningsbidrag på hvem og hvornår der har registreret materialer på projektet, hvilket giver et bedre overblik.

Materiale Match

Materiale Match samler alle dine leverandørers produkter i én webshop. Få et overskueligt overblik over de bedste priser og optimer dit indkøb, så du bliver mere konkurrencedygtig og sparer penge.

Bedre indkøbsaftaler

Apacta hjælper dig til bedre indkøbspriser.

Vi sætter dit materialeforbrug i udbud og går i forhandling med de leverandører, som du vælger.

Brug for flere?

Yderligere funktioner

Har du brug for flere funktioner, så tilbyder vi også disse fire funktioner inden for udlejning, projektleder, projektdeling samt en kalender og planlægningsmodul.

Udlejning

Hold styr på, hvor dit materiale er og hvad kunden skal betale.

Projektdeling

Del dine registreringer med din kunde.

Projektleder

Lad projektlederen registrere tid for hele sjakket.

Kalender

Få overblik over medarbejdere og opgaver.

Bedre likviditet og nemmere hverdag

 

Apactas funktioner identificerer, hvordan du kan optimere arbejdsopgaver og tjene flere penge i din virksomhed. Har du lyst til at få en nemmere hverdag og bedre likviditet i din virksomhed?