Kom godt i gang med Apacta

Vi vil gøre alt for at du får succes med os!

Kom godt i gang med appen

Vi har lavet nogle videoer af appen, som viser dig hvordan du bruger denne og de mest almindelige funktioner.

Kom godt i gang med kontrolpanelet

For at hjælpe dig med at komme godt i gang med kontrolpanelet, kan du se nogle videoer, som forklarer forskellige dele af systemet.

Appen

Herunder vises en foreslået rækkefølge af videoer du kan se, for at få et godt kendskab til appen.

Download og log ind

I denne video forklares hvordan appen downloades og hvordan du og din medarbejder kan logge ind.

Vælg sag

Se hvordan sager oprettes og hvordan tid og materialer registreres og sagen faktureres.

Registrer en dagseddel

I denne video forklares hvordan en dagseddel udfyldes og sendes videre til godkendelse.

Avancerede funktioner

I denne video forklares hvordan nogle avancerede funktioner anvendes. Det er eksempelvis ændring af sprog, samt se hvor mange timer du har i en given periode.

Ekstra funktioner

I denne video forklares hvordan du kan se ekstra funktioner på din sag. Dette er eksempelvis sagsvæggen og sagskortet (viser mere detaljeret information om sagen).

Kalender og planlægning

I denne video forklares hvordan medarbejdere kan sortere i sagerne, alt efter hvilke dage medarbejderen skal arbejde på de enkelte sager.

Kontrolpanelet

Herunder vises nogle videoer, som forklarer forskellige dele af systemet.

Antal dage man må rette i en dagseddel

I denne video forklares oversigten over alle sager, hvordan en sag vælges, samt hvordan der vælges en blanket til denne sag.

Integration til økonomisystem

I denne video forklares hvordan du sætter Apacta op sammen med dit økonomisystem. Dette kan eksempelvis være med Billy, E-conomic eller Dinero.

Opret en medarbejder

I denne video forklares hvordan du kan oprette dine medarbejdere i Apacta.

Opret en sag

I denne video forklares hvordan du kan sætte en sag op i Apacta, og hvordan dette fungerer.

Spørgsmål? Kontakt vores support

Ring 77 34 78 34 – Skriv til [email protected]