Vi har lavet det perfekte projektstyringsværktøj til håndværkere i alle brancher

Administrativt arbejde kan for alle virksomheder let blive en ting, der koster for mange ressourcer. Og særligt for håndværkere, der gerne vil fokusere på kerneopgaven, bliver administrationsdelen noget, der kommer til at fylde alt for meget i dagligdagen.


Det har vi lavet om på.

Alle relevante oplysninger samlet ét sted

Med Apactas digitale projektstyringsværktøj til håndværkere får du let overblikket over alle projekter i en løsning, der indeholder en række forskellige værktøjer, der både hjælper dig med at holde styr på alle detaljerne i et enkelt projekt, men også gør det nemmere at håndtere flere igangværende projekter sideløbende.

web-tablet-mobil.png
control-panel.apacta.com_companies_overview_(Screenshot (High Resolution)).png

Del indsigten med medarbejderne og kunderne på hvert enkelt projekt

Vores projektstyringsværktøj er udviklet særligt med håndværkerbranchen for øje. Derfor hjælper systemet dig med at drive en god forretning – men det kommer også den enkelte medarbejder til gode i kraft af de mange timer, medarbejderne ellers skulle have brugt på for eksempel at registrere timer manuelt.


Apacta gør det på den måde nemt at være projektleder. For her får du et projektstyringsværktøj, som bliver bygget op omkring dine eksisterende arbejdsgange og processer. Det betyder, at du kan komme i gang med at høste værdien og spare tid for alle medarbejdere, så snart du tager vores app i brug.

Kontakt os for at komme i gang med at flytte dit tidsforbrug til noget, der giver bedre mening for dig

Lyder digital projektstyring som noget, der godt kunne være interessant for dig og dine medarbejdere?


– Så kontakt os i dag for at få en online demonstration, der giver dig det fulde overblik over smarte funktioner og markante fordele i vores skræddersyede projektstyringsværktøj til håndværkere.

Phone-in-grass.jpg

Mere værdi. Mere overblik. Mere enkelt

Hvad er fordelene ved at bruge et projektstyringsværktøj til håndværkere?

Ved at have en fast platform, som du bruger til at samle alle oplysninger om et projekt, sikrer du, at alt skrider frem som planlagt. Med en struktur, der er designet til at være ekstremt brugervenlig, kan du let holde styr på personlige arbejdsopgaver, budget, tidsplaner, kvalitetssikring og dele relevante informationer med de medarbejdere, der er involveret i et specifikt projekt.

En øjeblikkelig forbedring af din virksomheds arbejdsprocesser

Når der er samling på alle dokumenter, ressourcer og tidsregistrering m.m., bliver det også væsentligt lettere at dokumentere arbejdet over for kunden. Med et enkelt klik kan du på den måde lave fakturering uden at skulle sidde og lede efter den relevante dokumentation efterfølgende – den er allerede indsamlet via appen undervejs. Det gør det let at overholde deadlines og mål i din forretning.

Sag - Mockup.png

Hvad er projektstyring inden for håndværkerbranchen?


Projektstyring er arbejdet med at organisere dit og dine medarbejderes arbejde på et bestemt projekt.

Det findes der en række værktøjer til – men hos Apacta får du et redskab, der er specifikt udviklet til dig, der er håndværker. Desuden sætter vi appen op. så den passer til de arbejdsgange, du er vant til at bruge, så overgangen til at bruge alle de digitale fordele bliver så gnidningsfri som overhovedet mulig. Hermed er du klar til at optimere udbyttet af dit arbejde fra start til slut ved at automatisere nogle af de opgaver, som kan automatiseres, og samle nogle af de andre arbejdsopgaver på mobilen i et overskueligt format, der giver værdi for alle i teamet.

Prøv Apacta gratis

Opret 14 dages gratis prøveperiode.
Ingen binding eller behov for betalingsoplysninger.

Error

Ved at fortsætte accepterer jeg Apacta A/S vilkår og databehandleraftale. (Testkontoen er gratis og uden binding)