Kvalitetssikring

& Dokumentation

Kvalitetssikringssystem med fotodokumentation

Billeder og kvalitetssikringsdokumentation kan udfyldes og gemmes direkte på sagen, så slipper du for at sortere og arkivere papirblanketter og billeder.

Med Apacta bliver arbejdet afsluttet med det samme, og er let at dele med bygherre, tilsyn eller andre, som skal følge med i arbejdet.

Billeder som dokumentation

Du har mulighed for at kommunikere med billeder, video og tekst i vores indbyggede chatfunktion, så alle deltagere på sagen kan følge med, se hvad der er sket, og hvad der skal ske i byggeprocessen.

Du kan hermed mulighed for nemt og hurtigt at dokumentere dit veludførte arbejde med alle, så du ikke skal bekymre dig om at opfylde de lovmæssige krav. Med Apacta får du mere tid til andre ting i løbet af arbejdsdagen, da denne opgave er hurtigt overstået.

Har du set at det også er let at anvende Apactas funktion materialeforbrug? Læs mere hvordan Apacta kan hjælpe dig med din administration her.

Kvalitetssikringsapp

Alle typer af dokumenter kan gemmes direkte på en sag, så alt er samlet et sted i vores sagsstyringssystem. Det kunne f.eks. være tegninger, billeder, videofilm, tilbud fra grossister, breve til kunden eller noget helt andet som du kan holde styr på det med Apacta. Du kan også holde styr på dine sager med Apacta. Læs mere om Apactas sagsstyringssystem her.

For kloakmestre og VVS installatører er forskellige KLS formularer oprettet, og elektrikere har mulighed for at lave SKS direkte i Apacta appen.

Kvalitetssikring giver trygge kunder

Kvalitetssikring, og dermed dokumentation af byggeprocesser, er i dag lovpligtigt, og en vigtig konkurrenceparameter i byggebranchen. Da bygherrer kræver at der foreligges dokumentation, så er det med Apacta nemt at holde styr på dokumentationen, så en ordre sikres og kunden fastholdes. En håndværker er stolte af sit arbejde, og med Apacta kan dette let dokumenteres for nuværende kunder såvel som mulige.

Dokumentationen sættes direkte på sagen, og er nemt at finde frem igen. Med en af vores mange regnskabsprogramsintegrationer kan du ligeledes  sætte faktureringen på sagen, så kunden får det samlede overblik, når du har færdiggjort arbejdet. Læs mere om hvordan Apacta giver dig et økonomisk overblik her.

Ordentlig dokumentation er en gevinst for både håndværker og bygherre, og afregningen for et veludført arbejde bliver hurtigt gennemført på en enkel måde.

Vidste du, at Apacta også klarer tidsregistrering på en nem og enkel måde? Læs mere her.

Download appen på App Store eller Google Play.

APACTAS FUNKTIONER

Prøv nogle af Apactas mange funktioner i Danmarks måske mest brugervenlige sagsstyringsapp

PRØV APACTA GRATIS

Gratis oprettelse og ingen binding.