Dataløn

Skærmbillede 2022-09-22 kl. 14.59.29.png

Dataløn sørger for, at lønkørslen foregår automatisk


Oplever du, at det er besværligt og tidskrævende at lave løn til dine medarbejdere og få det hele kørt igennem? Sidder du og tænker, at det kunne være rart, hvis det hele kunne foregå automatisk og effektivt? Det er du ikke alene om.

Dataløn har sørget for, at der findes en løsning på ovenstående. Dataløn gør dit lønarbejde nemt og effektivt, så du får tid til alt det andet.

Automatisk løn til alle medarbejdere

Automatisk overførsel af skat og pension m.m.

Mulighed for at lave løn tilbage i tiden

Integration til tids- og økonomisystemer

Dataløn er nemt, du undgår fejl og får overblik

Med DataLøn kommer rigtig mange af dine lønprocesser til at køre helt automatisk. Lønsystemet kan let sættes op til at tale sammen med de andre systemer, du bruger i det daglige bogholderi. På den måde sparer du tid, som kan bruges på de andre opgaver, der ligger på skrivebordet.


Løn skal være nemt, og derfor kan Dataløn hjælpe dig godt i gang og køre lønnen for dig. Savner du prøveberegninger inden lønnen køres? Eller mulighed for at rette de fejl der opstår? Med Dataløn får du ro i maven! Mangler du overblik, sammenhængende data og at kunne håndtere flere ansatte på en gang? Det kan DataLøn hjælpe dig med.

Skærmbillede 2022-09-22 kl. 15.01.29.png
Skærmbillede 2022-09-22 kl. 15.03.50.png

Dataløn er mere end bare et lønsystem

Dataløn hjælper dig på vej, når du er i tvivl om, hvordan du udbetaler ferie og løn. Opdager du fejl i en løn og skal have den rettet, så er de der også til at hjælpe!


Er du løbet ind i en bøvlet ny lovgning, du har svært ved at gennemskue, så er Dataløn der for dig.