Tidsregistrering til byggebranchen

Få styr på tidsregistrering, materialestyring og kvalitetssikring

Husk det nu!

I en travl hverdag med deadlines og solidt håndværk kan det være svært at huske tidsregistrering, materialeforbrug og at få kvalitetssikret, så det kan bruges.

Apacta er en nem og brugervenlig platform som gør hverdagen nemmere for dig og dine ansatte. Læs mere eller kom i gang med det samme – det er helt gratis!

tidsregistrering  Tidsregistrering

Med få klik er dine medarbejdere tidsregistrerede på de korrekte sager og du kan som virksomhedsejer eller ansvarlig følge med i tidsforbruget på dine byggesager. Med Apacta bliver tidsregistreringen ikke alene gjort – den bliver også gjort rigtigt.

materialestyring Materialeforbrug

Vi ved at det kan være svært at holde styr på materialeforbrug samt fakturering af dette. Med Apacta materialestyring holder du og dine ansatte nemt styr på de materialer I forbruger på de respektive byggesager. Mindre støj i hverdagen og mere styr på fakturering.

kvalitetssikring Dokumentation

Den indbyggede kvalitetssikring-funktion på Apacta-platformen tilbyder de optimale forudsætninger for kvalitetssikring relateret til dine byggeprojekter. Eksempelvis kan dine medarbejdere nemt tage et billede med telefonen, hvorefter de kan uploade det til den respektive byggesag. Alt sammen direkte fra byggepladsen og med relation til den korrekte sag. Nemt og ligetil.

youtube Sådan virker det

Se vores video-materiale for yderligere information om hvordan Apacta virker.

Brug Apacta i dag

tjek Prøv GRATIS i dag!
tjek Nemt & brugervenligt
tjek Kom i gang på 5 min.

Opret gratis

Jo nemmere det er, jo bedre og oftere bliver det gjort.

Nis Virenfeldt

Indehaver, Entreprenørfirmaet Virenfeldt & Nielsen Aps

Apacta understøttes til SmartPhone, Laptop og PC.

apacta-understoettes

Kom i gang med Apacta nu