Roskilde tømrerfirma

Roskilde Tømrerfirmas skift til apacta

Ulf Jarl Frost driver Roskilde Tømrerfirma, som han startede for snart 8 år siden. Virksomheden arbejder med en bred vifte af opgaver og servicerer hovedsageligt større entreprenører med timelønsarbejde.

Førhen brugte virksomheden et andet timeregistreringssystem, men grundet manglende funktioner i det tidligere system, valgte Roskilde Tømrerfirma at skifte til Apacta. 

Efter virksomhedens skift til Apactas system er Ulfs økonomiske overblik forbedret, samtidig med at han kan hele tiden følge med i, hvor virksomheden er henne i de forskellige projekter.

“Konkret i det projekt vi arbejder på nu, bruger jeg Apacta til at dokumentere alle mine medarbejderes opgaver”

“Det bedste ved Apacta er den tryghed, jeg kan give mine kunder ved vores dokumentation og registreringer”

Ulf Jarl Frost

Roskilde Tømrerfirma

Fakturakontrol 

Roskilde Tømrerfirma manglede et system, der kunne behandle leverandørfakturarer. Med Apactas fakturakontrol går vi automatisk igennem din virksomheds fakturaer og tjekker, om priserne stemmer overens med dine aftalte priser. 

Findes der afvigelser i priserne får du besked med det samme, som du kan sende videre til leverandøren for at få rettet fejlen. På den måde sparer du både tid og penge!

Dokumentation og timeregistrering 

Vores erfaring er, at 15% af alle timeregistreringer pr. uge går tabt. Det har faktisk større betydning, end man skulle tro. De 15% tabte registreringer er lig med 5 arbejdstimer pr. uge, der ikke registreres. Det påvirker i høj grad din virksomheds bundlinje negativt.

Samtidig med at timeregistrering er en fordel for din egen virksomhed, er det også en måde, hvorpå du kan dokumentere dit arbejde overfor dine kunder.

“Før brugte jeg et andet timeregistreringssystem, men det havde bl.a. ikke leverandørfakturaer…. hvilket jeg er rigtig glad for, at jeg har i dag”

Ulf Jarl Frost

Roskilde Tømrerfirma

“Jeg vil anbefale Apacta til små og mellemstore håndværksvirksomheder, som ligner min lidt… det vil jeg fordi det giver overblik og det giver ro”

“Det giver administrative redskaber, som letter hverdagen i ledelsen”

“Jo mindre tid jeg bruger på administration, jo mere tid kan jeg bruge på at udvikle noget andet i virksomheden”

Ulf Jarl Frost

Roskilde Tømrerfirma

Timeregistrering og sagsstyring til små og mellemstore håndværksvirksomheder 

Ønsker du og din virksomhed at lette hverdagen og ikke spilde jeres tid på administrative opgaver? Så gør ligesom Roskilde Tømrer og tilmeld dig Apactas system.

Vi hjælper dig med at drive forretning! Ved at vælge vores system får du adgang til Danmarks mest enkle timeregistrering, sagsstyring og kvalitetssikring. Disse systemer er med til at give din virksomhed bedre likvidtet og bundlinje. 

Hvorfor bruge Apacta?

Mere end 18.000 har allerede prøvet Apacta og fået:

N

Bedre likviditet

N

Bedre bundlinje

N

Mere overskud