Projektleder

Giv medarbejder særlig adgang

Nem tidsregistrering 

Med projektleder funktionen, kan du tildele en eller flere medarbejdere en rolle som projektleder. Projektledere kan på én gang registrere timer for alle medarbejdere som arbejder på sagen, og følge med i det samlede time og materialeforbrug. Man kan dermed lave en masseregistrering for sine medarbejdere.

Projektlederen kan se, slette og rette i alle tidsregistreringer foretaget på en sag. Projektleder funktionen virker udelukkende via administrationspanelet på en computer og kan kun tilgås af den ene person. Projektlederen kan nemt registrere timer for sine medarbejdere, og gøre det på én gang for alle.

Dette kan være smart, hvis medarbejderne møder og tjekker ud på samme tid, og får samme løn. Det effektiviserer lønkørslen, og man bruger mindre tid på denne administrationsopgave. Læs hvordan her. 

Appen kan hentes gratis i App Store eller Google Play

Overskuelig sagsstyring

Projektlederen er som en administrator for et team af medarbejdere, dog uden at denne kollega er den øverste administrator.

Det vil sige, at projektlederen får en ekstraordinær adgang, hvor projektlederen kan registrere timer på en sag for hele teamet. Dermed formindskes medarbejderne administrationsbyrde, så der er tid til at koncentere sig om projektet.

Vidste du at du kan dele dit projekt med Apacta? Læs mere om hvordan her. 

 

Materialeregistrering og Materialeforbrug

Som projektleder kan du også tilføje materialer på sagen for alle medarbejderne. Projektlederen tilføjer hurtigt hvilket produkt og hvor mange med få klik, og dermed sparer man tid på administrationen, og kan nemt følge med i sit forbrug fra sin computer.

Så behøver hver enkel medarbejder ikke logge ind hver gang, men kan overlade administationsarbejdet til projektlederen. Læs mere om materialeregistrering her, og se hvordan Apacta kan spare penge for dig og din virksomhed på materialer.

PRØV APACTA GRATIS

Gratis oprettelse og ingen binding.