Projektdeling

Del dit projekt med din kunde!

 

Skab overblik for din kunde i et sagsstyringssystem

Med funktionen Projektdeling kan du lade din kunde følge registreringer, kvalitetssikring, filer og diverse dokumentation på udvalgte sager. Du bestemmer selv, hvilke informationer du vil dele, og med hvem.

Det kan være du vil skabe et overblik for din kunde, så kunden kan følge jeres arbejde, og du kan dele informationerne du ønsker.

Ligesom kvalitetssikring og fotodokumentation kan projektdeling skabe tryghed for dine kunder. 

Én sag – flere funktioner

Med Apacta appen kan du nemt holde styr på materialeregistrering, timeregistrering, kvalitetssikring, fotodokumentation osv. for hver enkelt sag. Med denne smarte funktion kan du nu dele projektet med flere.

Det betyder at du ikke skal sende det løbende til en kunde, men at de selv kan følge det link de får, og selv hente registreringerne. Så har du mindre bøvl med administration og kan få mere tid til andre ting i løbet af dagen.

 

Adgang nu eller senere

Du vælger selv om kunden skal have adgang under hele forløbet, så der løbende kan følges med i nye registreringer, dokumenter og kommunikation, eller du først ønsker at give kunden adgang i forbindelse med afslutningen af opgaven.

Hvis du vil, kan du vente med at overdrage dokumentation for det udførte arbejde, så du gør det sammen med eksempelvis drifts- og vedligeholdelsesvejledninger, opdaterede tegninger eller andre relevante dokumenter.

Vidste du, at du kan gøre en medarbejder til administrator på Apacta? Læs mere om projektleder funktionen her. 

Har du spørgsmål til Projektdeling eller andet, så kontakt gerne vores support på 7743 7834.

PRØV APACTA GRATIS

Gratis oprettelse og ingen binding.