Vælg en side

Elektriker

Apacta for elektrikere

Hvad bruger du til at beregne den rette pris på dit arbejde? Rigtig mange bruger en ca. angivelse, når de skal sætte pris på en opgave. Men hvis denne tidsangivelse er forkert, kan du meget vel fakturere for lidt for dit arbejde.

Tænker du eksempelvis transport og lignende for dine medarbejdere med i prisen? Det er måske ikke store beløb, vi snakker på den enkelte opgave, men over længere tid er det noget, der virkelig kan ses på bundlinjen. Men hvordan får du registreret den helt præcise tid brugt på dine opgaver? Det kan du gøre ved hjælp af vores app, Apacta.

I Apacta kan du:

  • Oprette alle dine opgaver som sager
  • Tildele medarbejdere og kunder til sagerne
  • Tilføje billeder og videoer til sagerne
  • Lave en præcis registrering af materialeforbruget
  • Registrere det komplette antal arbejdstimer brugt på opgaven

Og meget andet

 

Prøv Apacta GRATIS!

Fakturér det rigtige beløb

At fakturere for lidt for dine opgaver vil på lang sigt komme til at koste dig dyrt. Benytter alle dine medarbejdere sig af Apacta i hverdagen på arbejde, kan du registrere alle arbejdstimerne, forbundet med opgaven. Og du kan endda dokumentere alle timerne over for kunden, når der skal sendes faktura.

I en travl hverdag ved vi godt, at der ikke er tid til et besværligt registreringsprogram. Hvis der eksempelvis er flere mindre elektriske installationer i løbet af dagen, kan det være irriterende at skulle bruge tid på at registrere sit arbejde i appen hele tiden. Med Apacta skal du dog ikke tænke på dette.

Vi har designet Apacta, så den er let og hurtig at gå til selv for folk uden den store erfaring med smartphones og apps.

Tag billeder af dit arbejde

Vi har tilføjet en smart kamerafunktion til Apacta. Den gør, at du og dine medarbejdere kan tage billeder og videoer og uploade dem direkte til den aktuelle sag. På den måde kan du sikre dokumentation af alt dit arbejde, hvis der skulle komme klager eller uoverensstemmelser i forhold til jeres service.

Da du også kan tilføje kunderne til dine sager, gør du det også muligt for dem at følge med i arbejdet undervejs. Det er en god ekstra service at tilbyde dine kunder. Derudover kan funktionen også tage potentielle problemer, inden de opstår.

Kan du godt tænke at prøve Apacta? Det koster dig faktisk ingenting at downloade appen og tilføje din virksomhed. Du kommer i gang med Apacta ved at klikke på linket her. Det tager kun fem minutter at sætte det op!