Vælg en side

Dataløn

Danmarks mest anvendte online lønsystem

Lav lønarbejdet nemt, hurtigt og sikkert med DataLøn

DataLøn er danske små og mellemstore virksomheders foretrukne lønsystem. Det er nemt at komme i gang med og enkelt at arbejde i – også uden tidligere erfaring med løn. Gør som 65.000 andre virksomheder og brug DataLøn. Du skal blot sætte integrationen mellem Apacta og DataLøn op –  så sender Apacta automatisk dine timer videre til DataLøn hver måned, og du slipper for bekymringer om lønarbejdet.

Kom godt i gang med en attraktiv velkomstpakke

DataLøn hjælper dig godt i gang. Selvom det er lige til at oprette lønmodtagere i DataLøn, så gør de det for dig hele den første måned. Inden du kommer i gang, tjekker DataLøn, at din virksomhed er oprettet korrekt i Erhvervsstyrelsen, og at din konto hos dit pengeinstitut er en erhvervskonto, hvorfra de kan udbetale lønnen til dine medarbejdere.

Du skal blot lave en aftale om overførelsesservice med Nets (OS02-aftale). DataLøn tilbyder teknisk support og hjælper dig også med integrationen til Apacta. Så ved du, at alt er korrekt oprettet fra starten.

Lønnen laver du nemt og effektivt i DataLøn. Det hele foregår i et sikkert, internetbaseret program. Adgangen til løndata foregår via en logisk og sikker log-on-procedure.

Hvis du har spørgsmål, så ring eller mail til DataLøns eksperter, så hjælper de dig.

Dataløn og e-arkiv

Når du bruger DataLøn, er du automatisk tilmeldt deres elektroniske arkiv, e-arkiv. Her opbevarer de alt dit lønmateriale, og du sparer arkiveringstid og –plads. Du kan også gemme dine egne dokumenter som for eksempel ansættelsesaftaler og timesedler.

Se deres hjemmeside