Økonomi & Fakturering

Hold styr på økonomien og fakturaer med Apactas App

Hurtig og nem fakturakontrol

Når sagerne dagligt er opdateret med både time- og materialeforbrug, er det nemt at skrive faktura, og derved få betalingerne fra kunderne ind på kontoen hurtigere.

En hurtigere fakturering er en af fordelene ved at bruge Apacta, da kun få dages tidligere fakturering kan styrke virksomhedens likviditet.

Vidste du, at Apacta er indbygget med en nem sagsstyringsfunktion, som giver et overskueligt overblik? Læs mere her.

Beregn din likviditet ved hyppigere fakturering i likviditetsberegneren →

Dagligt økonomisk overblik

Når Mester og medarbejdere registrerer time- og materialeforbrug i Apacta, findes der et konstant opdateret økonomisk overblik, både over igangværende sager med tids-og materialeforbrug, dækningsbidrag, og en efterkalkulation på afsluttede sager.

Det er dermed enkelt og overskueligt at se fremgangsprocessen, og hvad der kan forbedres. Læs mere om Apactas tidsregistrering her.

Statistisk overblik + et lille trick

Du får et statistisk overblik på de enkelte sager, så du kan se hvordan dækningsbidrag fordeler sig på henholdsvis produkter og arbejdstimer. På en tre ugers periode kan du se hvordan omsætningen fordeler sig i hele virksomheden uge for uge.

Som et ekstra lille trick viser systemet en advarsel, hvis der er mere end 14 dages omsætning, som ikke er faktureret. Det bidrager til at man husker at få sendt sine regninger afsted.

Vidste du at Apacta også kan lave fakturakontrol på dine sager? Læs mere om Apactas smarte fakturakontrol her.

Bogføring i det økonomisystem du kender

Du kan sammenkoble Apacta med det økonomisystem du benytter i forvejen.

Derved opnår du alle de fordele, der er ved Apactas enkle og brugervenlige funktioner, hvor du samtidig får oprettet kunder, materialer og fakturaer direkte i dit økonomisystem. Læs mere om hvilke økonomisystemer integrerer med her. 

Indkøb fra grossist og faktura

I Apacta har du mulighed for at modtage faktura fra din leverandør, og tilføje indkøbslinjerne direkte til sagen. Derefter kan du vælge det dækningsbidrag du ønsker i tillæg til indkøbsprisen.

På den måde bliver det enkelt at viderefakturere materialer, eller blot tilføje indkøbspriserne til sagen, så du altid har et økonomisk overblik på de enkelte sager. Med Apactas materialeforbrug undgår du en masse tastearbejde, og glemmer ikke at viderefakturere dine materialer.

APACTAS FUNKTIONER

Prøv nogle af Apactas mange funktioner i Danmarks måske mest brugervenlige sagsstyringsapp

PRØV APACTA GRATIS

Gratis oprettelse og ingen binding.