Fakturering og økonomi

Prøv Apacta GRATIS!

Opret din gratis bruger her og kom igang med det samme!

Funktioner:

Hurtig fakturering

Når sagerne dagligt er opdateret med det aktuelle time- og materialeforbrug, er det hurtigt at skrive faktura, og derved få betalingerne fra kunderne hurtigt ind på kontoen. Netop en hurtigere fakturering er en af de store fordele ved at bruge Apacta, da bare nogle få dages tidligere fakturering i forhold til hvad man ellers har gjort, kan gøre en enorm forskel.

Se mere her

Dagligt overblik

Når du og dine medarbejdere registrerer time- og materialeforbrug i Apacta, har du hele tiden et opdateret økonomisk overblik, både over igangværende sager med tids-og materialeforbrug samt dækningsbidrag, samt efterkalkulation på afsluttede sager, det er enkelt at se hvad der gik godt, og hvad der måske af og til gik knapt så godt.

Indkøb fra grossisten ligges direkte på sagen

I Apacta har du mulighed for at modtage faktura fra din leverandør, og tilføje indkøbslinjerne direkte til sagen, hvorefter du vælger det dækningsbidrag du ønsker i tillæg til indkøbsprisen. På den måde bliver det enkelt at viderefakturere materialer, eller blot tilføje indkøbspriserne til sagen, så du altid har overblik over økonomien p0å de enkelte sager. På den måde undgår du en masse tastearbejde, og glemmer ikke at viderefakturere dine materialer.

Bogføring direkte i det økonomisystem du kender

Du kan sammenkoble Apacta med det økonomisystem du bruger i forvejen. Derved opnår du alle de fordele der er ved Apacta’s enkle og brugervenlige funktioner, og samtidig får du oprettet kunder, materialer og fakturer direkte i dit økonomisystem.

Statistik og et ekstra lille trick

Du får statistik på de enkelte sager, så du kan se hvordan dækningsbidrag fordeler sig på henholdsvis produkter og arbejdstimer. På en tre ugers periode kan du se hvordan omsætningen fordeler sig i hele virksomheden uge for uge. Som et ekstra lille tricks, viser systemet en advarsel hvis der er mere end 14 dages omsætning der ikke er faktureret, det hjælper med at huske hvor vigtigt det er at få regningerne afsted.

 

Beregn her hvor meget du kan forbedre din likviditet ved at fakturere oftere.