Opdateringer – december 2019

opdatering af mobil app og forbedringer under leverandørfakturaer

opdatering af mobil app

  Der er kommet en ny opdatering ud til Apactas mobilapp med det grønne logo. Derfor er det nu muligt at:

  • Filtrere på sagsstatus når det kommer til sagsvisning
  • Indtaste decimaler når der tilføjes materialer i mobil appen. Det betyde at det f.eks. er muligt at tilføje 1/2 af et materiale.

  forbedringer under leverandørfakturaer

   I december startede vi med at sende de første forbedringer under menuen leverandørfakturaer. Ændringerne vil blive lanceret løbende, og når de alle er ude vil de inkludere følgende:

   • Mulighed for hurtigt at tildele en sag til en leverandørfaktura, direkte fra overblikket over alle leverandørfakturaer.
   • Se status på dine anmodninger om at modtage prisfiler. Her bliver det muligt at se, hvornår en anmodning til en leverandør blev sendt samt hvornår der senest blev uploadet en nye prisfil.
   • Forbedringer i måden der oprettes leverandørfakturaer manuelt samt måden hvorpå leverandørfakturaer vises og redigeres.

   Andre Nyheder

   Januar 2020

   Opdateringer - januar 2020 ny kalender og tilbudsfunktiontilbudsfunktion Vi har lanceret en spritny tilbudsfunktion, som gør det muligt nemt og hurtigt at oprette og sende et tilbud til en kunde i en flot PDF-skabelon. Kunden modtager tilbuddet på email og kan selv...

   November 2019

   Opdateringer - november 2019 lønarter, filtre på sagsøkonomi og prisfiler fra øvrige leverandørerLønarter Der kan oprettes nye typer af lønarter. Dette inkluderer følgende: Bruge dage som enhed, hvilket giver helt nye muligheder for registrering af f.eks. diæter og...

   Faktureringsregler, kørsel, rapporter mm. 12/9/19

   Nyheder i Apacta 12. september 2019 Faktureringsregler, kørsel, multi-download, rapporter mm. Faktureringsregler for produkterDet er muligt at tilføje et produkt med en bestemt faktureringsregel, der ændrer måden timerne for en bestemt dagsseddel vises på fakturaen....