Murermester Lasse Schmidt ApS

Apacta giver mester mere tid til selv at arbejde i marken

Murermester Lasse Schmidt ApS arbejder bl.a. med opgaver inden for nybyg, renoveringsarbejde og tilbygninger. For Lasse Schmidt har Apacta og automatisk projektstyring betydet mindre tid på kontoret. 

Med tiden kom der nemlig flere og flere medarbejdere til virksomheden. Jo flere folk der kom til, jo mere papirarbejde blev der, og jo flere ting skulle der holdes styr på. For Lasse betød det, at tingene ikke altid var lige nemme at overskue samtidig med, at han også gerne selv ville ud i marken og lave noget.

Læs med og find ud af, hvordan Apactas automatiske projektstyring har løst disse udfordringer for Murermester Lasse Schmidt ApS. 

 

 

 

 

 

 

“Jamen det har givet mig det, at jeg har meget nemmere ved og projektstyre. Finde ud af om projektet har givet gode penge, eller om det er gået lidt den anden vej”

“Ja hvis jeg kunne vælge om. Så havde jeg nok valgt Apacta dengang også. For det er bare blevet nemmere”

Lasse Schmidt

Murermester Lasse Schmidt ApS

 

Automatisk time- og materialeregistrering letter hverdagen

Registrering af tid, håndtering af byggematerialer og dokumentation sker digitalt i Apacta. Det betyder at du, som Lasse Schmidt, slipper for at bruge al din tid på at skrive frem og tilbage med dine kunder.

Med Apacta har det aldrig været nemmere at registrere timer, materialer, ekstraarbejde mm. på byggepladsen, og på samme tid få sendt fakturaen afsted til din kunde.

Vidste du, at håndværkere, der bruger Apacta, sparer helt op til 67% af sin tid om ugen på papirarbejde? Lasse Schmidt eksempel på ekstraarbejde er et godt eksempel på, hvordan man kan spare tid med vores system. 

Skab overblik over bundlinjen med automatisk projektstyring

Synes du ligesom Lasse Schmidt, at det kan være svært at holde styr på alle dine igangværende sager og projekter? Så er Apactas enkle og overskuelige system noget for dig.

Apacta giver adgang til digital time- og materialeregistrering. På den måde opnår du økonomisk overblik over dine projekter, og du får faktureret mere. Vi sørger samtidig for, at din kvalitetssikring og dokumentation er i top. 

“Eksempelvis et punkt derinde der hedder Aftaleseddel”

“Hvis så vi har noget… vi er ude ved en kunde, og kunden skal have lavet et stykke ekstraarbejde. Så laver vi det med det samme ude på pladsen”

“Så der er styr på tingene, når man tager derfra”

“Før jeg havde appen, der så måtte man jo hjem og skrive mail og frem og tilbage. Altså den sender en mail til kunden med det samme”

“Og så det eneste kunden han skal gøre, det er bare at gå hjem og tryk accepter”

Lasse Schmidt

Murermester Lasse Schmidt Aps

“Personligt der har det selvfølgelig givet mig mere overskud i hverdagen. Også det at man har mere tid til familien”

“I stedet for at skulle sidde på kontoret hele natten og rode rundt i de forskellige ting. Altså det, jeg har bare fået mere tid generelt”

“Så hvis jeg spurgte min kone, så vil hun helt sikkert sige, der er sket en stor ændring”

Lasse Schmidt

Murermester Lasse Schmidt ApS

Apacta og automatisk projektstyring giver mere overskud i hverdagen

Vores system giver dig automatisk et konstant overblik over din forretning! 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen, 365 dage om året. Når som helst og hvor som helst har du overblik.

Apacta gør det altså nemt, enkelt og hurtigt at holde styr på din forretning. På den måde skaber vi mere tid til andre vigtige i livet. Gør ligesom Lasse! Få Apacta og mere tid til familien, venner og til selv at lave mere ude i marken. 

Prøv Apacta gratis i 14 dage lige her. 

Danmarks nemmeste og mest brugervenlige ordrestyring

Vi er Danmarks nemmeste ordrestyring til både store og små håndværkere. Apacta indeholder de nødvendige funktioner til den ambitiøse håndværker, der ønsker at lette hverdagen og forbedre sin likviditet og bundlinje.

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig? Så giv os et kald på +45 77 34 78 43.

 

“Vi er jo et lille firma med 10-11 mand. Jeg vil råde dem til, der har en virksomhed på min størrelse eller større, også at få det”

“Fordi det, det giver virkelig noget”

Lasse Schmidt

Murermester Lasse Schmidt ApS

Hvorfor bruge Apacta?

Mere end 18.000 har allerede prøvet Apacta og fået:

N

Bedre likviditet

N

Bedre bundlinje

N

Mere overskud