Materialeforbrug

Prøv Apacta GRATIS!

Opret din gratis bruger her og kom igang med det samme!

Elektroniske indkøb direkte til dit varekartotek

Ved modtagelse af elektroniske faktura, kan du let opdatere dit varekartotek med netop de produkter du anvender i din virksomhed, på baggrund af dine faktiske indkøbspriser. Det er super enkelt og kræver kun et enkelt klik.

I Apacta kan du blandt andet modtage faktura fra:

Se mere her

Registrering af materialeforbrug

Materialer, maskintimer og forbrug af enhver art kan registreres direkte i Apacta, eventuelt sammen med registerring af tid eller dokumentation. Så er det hurtigt at skrive fakturaen, enten direkte i Apacta, eller som grundlag for fakturering i et hvilket som helst andet system. Hvis du bruger Dinero, Billy’s eller E-conomic kan dine faktura bogføres direkte i dit økonomisystem.

Materialeregistrering fra mobil APP eller elektronisk fra din leverandør

I Apacta kan du og dine medarbejdere registrere materialeforbrug direkte på de sager de anvendes på, så de derved bliver overført til fakturalinjer til din kunde, eller registreres på sagen som en omkostning, så der kan laves efterkalkulation på opgaver der udføres som fast tilbud. Du kan med få klik bestille elektroniske faktura fra din leverandør, og modtage dem direkte i Apacta. På den måde slipper du for dobbelt-indtastning og sikrer dig samtidig at du får det hele med når fakturaen skal skrives, og det endelige sagsregnskab gøres op.

Overblik over dækningsbidrag

På sagen kan du se det samlede dækningsbidrag, samt få overblik over hvor, hvornår og hvem der har registreret materialer på projektet.

Glade kunder

Alle registreringer kan valgfrit suppleres med billeder og beskrivelser som dokumenterer hvad der er brugt og hvorfor. Det er der mange kunder som er glade for.

Du kan registrere materialer og andet forbrug, eksempelvis maskintimer eller udlæg, i samme arbejdsgang som registrering af arbejdstimer, eller du kan lave en materialeregistrering der ikke indeholder andet end materialer. Disse registreringer gemmes automatisk på sagen, så de hurtigt og enkelt kan faktureres når sagen afsluttes.

KORREKT REGISTRERING AF MATERIALER GIVER OVERBLIK OG BEDRE BUNDLINJE!

Med Apacta er det enormt enkelt at registrere materialeforbrug på de sager der arbejdes på. Så kan virksomheden hele tiden følge med i hvad der er registreret på sagen, følge kostpriser, salgspriser og dækningsbidrag, og naturligvis med et enkelt tryk, danne en faktura ud fra de registrerede timer og materialer.

På den måde er det enkelt at holde overblikket på omkostninger, hurtigt at fakturere de leverede materialer og timer. Det gør det muligt at lave faktura straks sagen er afsluttet, så betalingen hurtigt kommer i hus. I den sidste ende giver det dig en bedre bundlinje og overblik over over din forretning.