Materialeforbrug

Materialeregistrering

8 ud af 10 håndværkere taber penge på for høje priser hos deres leverandører. Priserne kan variere meget fra leverandør til leverandør, og de kan også variere fra gang til gang.

Med Apactas materialekontrol er dette forbi. Apacta forhandler priserne for dig, så hver gang du køber materialer gennem appen, så har du faste priser, som kan tilføjes til den igangværende sag. I samarbejde med dit fortrukne økonomisystem, sørger Apacta for at registrere alt fra priser til tid, så fakturaen hurtigt er overstået.

Materialeforbrug på appen

I Apacta kan du og dine medarbejdere registrere materialeforbrug direkte på de sager de anvendes på, så de derved bliver overført til fakturalinjer til din kunde. Derudover kan det registreres på sagen som en omkostning, så der kan laves efterkalkulation på opgaver, der udføres som fast tilbud.

Du kan med få klik bestille elektroniske fakturaer fra din leverandør, og modtage dem i Apacta. På den måde slipper du for dobbelt-indtastning og sikrer dig, at du får det hele med når fakturaen skal skrives, og det endelige sagsregnskab skal gøres op.

 

Overblik over dækningsbidrag

På sagen kan du se det samlede dækningsbidrag, samt få overblik over hvor, hvornår og hvem der har registreret materialer på projektet.

Du prissætter selv, så du kan forholde dig konkurrencedygtig og du kan tjene flere penge på materialer. Se hvordan du prissætter i videoen her.

Elektroniske indkøb til dit varekartotek

Ved modtagelse af elektroniske faktura kan du let opdatere dit varekartotek med de produkter du anvender i din virksomhed. Det er super enkelt og kræver kun et enkelt klik.

Vidste du at du nu kan sammenligne priser på forskellige leverandører med Apactas smarte Materiale Match funktion? Læs mere om Materiale Match her. 

KORREKT REGISTRERING AF MATERIALER GIVER OVERBLIK OG BEDRE BUNDLINJE!

Med Apacta er det enkelt at registrere materialeforbrug på de sager der arbejdes på. Så kan virksomheden følge med i, hvad der er registreret på sagen, følge kostpriser, salgspriser og dækningsbidrag. Afslutningsvis kan man med et enkelt klik danne en faktura ud fra de registrerede timer og materialer.

Derfor er det enkelt at holde overblikket på omkostninger, og dermed kan man hurtigt fakturere de leverede materialer og timer. Det gør det muligt at lave faktura med det samme sagen er afsluttet, så betalingen hurtigt kommer i hus. I den sidste ende giver det en bedre bundlinje, og overblik over din forretning.

Vidste du at Apacta er integeret med de økonomisystemer du allerede anvender? Hvis du bruger Dinero, Billy’s eller E-conomic kan dine faktura bogføres direkte i dit økonomisystem. Alternativt kan du også vælge at anvende Apactas eget økonomi system. Læs mere om hvordan Apactas økonomi og fakturering-funktion kan hjælpe din virksomhed her. 

Kvalitetssikring og materialeregistreringer

Alle registreringer kan valgfrit suppleres med billeder og beskrivelser, som dokumenterer hvad der er brugt og hvorfor. Det er der mange af vores kunders kunder, som er glade for.

Du kan registrere materialer og andet forbrug, eksempelvis maskintimer eller udlæg, i samme arbejdsgang som registrering af arbejdstimer. Du kan også lave en materialeregistrering, der ikke indeholder andet end materialer. Disse registreringer gemmes automatisk på sagen, så de hurtigt og enkelt kan faktureres når sagen afsluttes.

APACTAS FUNKTIONER

Prøv nogle af Apactas mange funktioner i Danmarks måske mest brugervenlige sagsstyringsapp

PRØV APACTA GRATIS

Gratis oprettelse og ingen binding.