Lindy Aldahl bliver hevet rundt!

 

Vi er glade for at kunne vise den første film i vores samarbejde med Lindy Aldahl. Og det er en vild omgang han får, hvor han bliver hevet godt og grundigt rundt – håndværkerhumor.

Rigtige Håndværkere vælger Apacta, kan man næsten sige overskriften for filmen er, der lige nu florerer på sociale medier. Den starter, hvor den første teaser-film slap (se den her), med Lindy Aldahl, der har valgt at bruge Apacta i hans eget murerfirma, Aldahl Byg ApS. 

I den ny film indgår Lindy et væddemål med Apactas direktør, Anders Kondrup Risager, om hvor meget tid han vil kunne spare ved at bruge systemet.

Lindy bruger Apacta på den næste murer-opgave han får, og ender med at erkende, at han faktisk sparer en hel del tid. Timeregistrering, materialeforbrug og fakturering – det hele gøres i Apacta. Og tiden sparet, ja, den kan han så bruge på at gøre noget fedt. Så han må på en køretur med Anders.

Og sikke en køretur! 

Videoen er en kampagne for Apacta, der leverer et komplet system til håndværkerne, der samler deres tidsregistrering, materialer, fakturering, kvalitetssikring og generel ordrestyring ét sted.

Videoen er lavet i samarbejde med Public Image og Rahbek Media og vil påbegynde en serie af videoer det næste års tid, der viser Lindy Aldahls videre oplevelser og erfaringer med Apacta.

Danmarks
nemmeste
ordrestyring

Det rigtige værktøj for enhver håndværker. Vi giver dig bare mere!

Mere værdi. Mere overblik. Mere enkelt.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig Apactas nyhedsbrev, og hold dig opdateret på håndværkerbranchen, få tips & tricks til dagligdagen og selvfølgelig Apacta. Vi fortæller også om de muligheder og features, der er på vej i systemet.

    Ja tak, jeg vil gerne modtage Apacta’s månedlige nyhedsbrev med nyheder og tips, og giver mit samtykke hertil, og accepterer Privatlivspolitikken. Jeg kan altid framelde mig nyhedsbrevet igen.