Dokumentation

& Kvalitetssikring

Prøv Apacta GRATIS!

Opret din gratis bruger her og kom igang med det samme!

Nem fotodokumentation

Billeder og kvalitetssikringsdokumentation kan udfyldes og gemmes direkte på sagen, så slipper du for at arkivere papirblanketter i ringbind, og sortere billeder fra digitalkamera eller telefon. Ved at bruge Apacta bliver arbejdet afsluttet med det samme, og bliver ovenikøbet let at dele med bygherre, tilsyn eller andre der skal følge med i arbejdet.

Brug billeder

Du har mulighed for at kommunikere med billeder, video og tekst i vores indbyggede chat funktion, så alle der deltager på sagen kan følge med, se hvad der er sket og hvad der skal ske i byggeprocessen.

Se mere her

 

Alt samlet ét sted

Alle typer af dokumenter kan gemmes direkte på en sag, så alt er samle et sted, så har du tegninger, ,billeder, videofilm, tilbud fra grossister, breve til kunden eller noget helt andet, så kan du holde styr på det med Apacta.

For kloakmestre og VVS installatører har vi oprettet de forskellige KLS formularer og elektrikere har mulighed for at lave SKS direkte i Apacta.

 

apacta-dokumentation

Kvalitetssikring giver glade kunder

Kvalitetssikring og dokumentation af byggeprocesser er i dag en vigtig konkurrenceparameter i byggebranchen, bygherre kræver at der er styr på dokumentationen, og desto bedre håndværkeren håndterer det, desto lettere er det at vinde ordren og fastholde kunden. Samtidig er det fleste håndværkere heldigvis stolte af det arbejde de leverer, og dokumenterer det gerne for kunden eller andre interesserede. Med Apacta kan du fotodokumentere direkte ind på sagen.

Derfor er kvalitetssikring og dokumentation en gevinst for både håndværker og bygherre. Med en ordentlig dokumentation kommer der færre kontroverser mellem bygherre og håndværker, og afregningen for det udførte arbejde bliver hurtigere gennemført. Det er en win-win situation for alle.