Koster det at skippe digitaliseringen?

Og hvad kan det betyde for dig og din virksomhed?

Koster det at skippe digitaliseringen?

Flere og flere virksomheder giver plads til en mere digitaliseret arbejdsplads og det er oftest set også de virksomheder, som klarer sig bedst på markedet grundet deres effektivitet og produktivitet. Men der er stadig nogen, som ikke er klar til denne modernisering endnu – hvad betyder det for dem?

Flere håndværkere er endnu ikke klar til at til at drage fordel af digitaliseringen, viser en ny undersøgelse (Teknologisk Institut har interviewet 359 virksomheder). Dette kan få konsekvenser for selve effektivitets- og miljøforbedringer, som ellers er en af de goder digitaliseringen bidrager med.

Arkitekter og ingeniører, er oftest dem som går forrest når vi snakke om at implementere nye teknologier i virksomheden, som bl.a. 3D-printere, droner, robotter Big Data og Machine Learning. Hele 81 procent af denne faggruppe bruger minimum én af teknologierne.

Ved en øgning af digitaliseringen kan der høstes store fordele inden for  værdiskabelse, ressource- og energiforbrug. For ikke at snakke om forbedring af effektiviteten og kvaliteten af selv arbejdsopgaverne, hvilket også betyder en endnu bedre forretning. Derudover kan en digitalisering også sikre at ens data altid er gemt, så skulle der ske noget med virksomheden som eksempelvis brand, så ved du at alt er gemt i systemet.

Ud fra data fra revisionsbranchen, går 15% af registreringer tabt, hvilket svarer til cirka 5 arbejdstimer om ugen. Kigger man på salgspris osv. så er det altså mere end 5.000,- der går tabt, eller ikke bliver faktureret, pr. medarbejder HVER MÅNED.

Hvorfor skal virksomhederne give plads til flere nye teknologier?

Hvem ønsker ikke at papirarbejdet skal fylde mindre? Dette er blot en af de fordele som digitaliseringen kan bidrage med. Det er ikke nødvendigvis kun virksomheden som kan drage nytte af flere teknologier. Arbejdet kan færdiggøres direkte ved kunden, da det er nemmere at tilgå den aktuelle sag og sikre at varekøb, materialer og timeopgørelser registreres korrekt, samt at kunden hurtigt kan få deres faktura. Alt i alt bidraget dette til et bedre overblik generelt.

Digitaliser din virksomhed i dag – vælg Apacta

Hos Apacta har vi hjulpet 850 virksomheder med at effektivisere deres virksomhed med vores digitale løsning. Vi ved at det ofte kan være svært at vælge den rette løsning pga. “informations overload”. Derfor har vi hos Apacta mere fokus på rådgivning, inden vi sammen med kunden finder frem til den bedste løsning. Her kan vi tilbyde et skræddersyet, nemt og overskueligt system, som hjælper virksomheder med at holde styr på hverdagen og samtidig optimerer deres forretning, likviditet og bundlinje.

Ved os har du mulighed for vælge netop de funktioner, som giver mening for dig og din virksomhed. Dette betyder at du slipper for at betale for unødvendige funktioner, som du alligevel aldrig bruger. Vores support sidder altid klar til at yde gratis vejledning og hjælper dig glædeligt i gang med opsætningen af dit system. Derudover har du mulig for at oprette en gratis testbruger, for at se om vores system er noget for dig og vi har ingen binding eller oprettelsesgebyrer.

 

Hop med på den digitale bølge og prøv Apacta gratis i dag.

Hvorfor bruge Apacta?

Mere end 18.000 har allerede prøvet Apacta og fået:

N

Bedre likviditet

N

Bedre bundlinje

N

Mere overskud

Andre Indlæg

Apacta med i landsdækkende TV-program

Gennem de sidste par uger har danskerne kunnet opleve Apacta rulle hen over skærmen, hvis de har set med på TV2 mandag aften kl. 20.45. Apacta har nemlig medvirket i programmet “Vejen til Seier”, der er et koncept om iværksættere, som kæmper om en investering fra rigmanden Lars Seier Christensen. Læs her, om vores egen oplevelse af at have medvirket i programmet.

LB Kloak & Entreprenør

Før i tiden havde Louis Bonde svært ved at holde styr på, hvor mange timer han rent faktisk havde arbejdet på en sag ude ved en kunde. Timerne blev først faktureret lang tid efter, at det pågældende arbejde var blevet udført, og det kostede ham mange penge i sin enkeltmandsvirksomhed LB Kloak & Entreprenør.

Optimer dine indkøb af materialer og spar op til 30 % på bundlinjen

Optimer dine indkøb af materialer og spar op til 30 % på bundlinjen Langt størstedelen af håndværksvirksomheder betaler for meget for indkøb af materialer hos leverandørerne. Hos Apacta ved vi, hvordan branchen har udviklet sig, og vi hjælper jer med at optimere jeres...