Indkøber

Apacta A/S
Søg jobbet

Apacta A/S

Apacta er en af de førende virksomheder i Danmark, der tilbyder software til byggebranchen. Vi er et ungt, innovativt og uhøjtideligt team placeret i hjertet af Aalborg. Der er ofte mange jern i ilden, men vi har altid tid til at hygge os og er helt nede på jorden. Vi har udenlandske kollegaer og flere møder foregår derfor på engelsk.

Vi ønsker at give håndværkere den forretning de fortjener, ved at give dem en løsning, som kan give dem bedre likviditet og bundlinje.

Apacta beskæftiger i dag 23 medarbejdere i Danmark, Tyskland og Bulgarien.

Arbejdsstedet vil være 9000 Aalborg.

Kandidat med gode forhandlingsevner fra byggebranchen søges til IT-virksomhed

Ser du dig selv som en god forhandler med kendskab til byggematerialer og vil være med til at varetage forhandling for Apacta’s håndværkskunder for at sikre, at de får nogle gode indkøbsbetingelser.

Vil du samtidig være en del af en succesfuld vækstvirksomhed, hvor nytænkning og iværksætteri, er en del af hverdagen? Så er jobbet som Indkøber hos Apacta noget for dig.

Bliv en del af en ny indkøbsafdeling i vækst

Afdelingen er ret ny, men vi oplever stor interesse fra vores håndværkskunder til at optimere deres indkøbsbetingelser. Derfor har vi brug for endnu en ressource til at varetage opgaverne i afdelingen.

Opgaverne består bl.a. dialog med håndværkskunder, byggemarkeder, grossister og materialeproducenter udbud og forhandling, administration af indkøbsaftalerne. Derudover vil der naturligt være en del interaktion med kollegaer med fokus på videreudvikling af Apactas produkter.

Apacta har i øjeblikket 1000 håndværksvirksomheder som kunder, og der kommer dagligt flere til.

Du vil blive udstyret med et solidt datagrundlag, og få ansvar for at etablere og vedligeholde indkøbsaftaler fra håndværker til grossist og producent.

Erfaring fra byggebranchen

Du har et solidt branchekendskab fra byggebranchen f.eks. fra et byggemarked, trælast eller grossist.
Du har en naturlig sans for forretningsudvikling, og er en stærk forhandler, der opnår gode resultater i samspil med partnere og leverandører. Din erfaring har du opnået fra enten indkøbs- eller salgssiden.
Har du erfaring som selvstændig håndværker, hører vi også gerne fra dig.
Du arbejder struktureret og god til at kommunikere såvel mundtligt som skriftligt på både dansk og engelsk.
Vi arbejder med rigtig mange data, derfor er du systematisk og har et godt kendskab indenfor Excel.

Interesseret?

Jobindex er rekrutteringspartner på denne stilling. Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte rekrutteringskonsulent hos Jobindex Tenna Schmidt Petersen på 72 45 90 13.

Du søger stillingen ved at sende din ansøgning og dit CV allerede i dag og senest 19. marts 2019 via nedenstående link. Tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter naturligvis på den rigtige kandidat.