VVS installatør

VVS arbejde er et område, hvor der godt kan opstå uforudsete problemer. Disse tager ekstra tid for dine medarbejdere, men sørger du også for at få faktureret for de ekstra arbejdstimer? Indenfor en kort tidsramme koster det måske ikke så meget, men på den lange bane er det mange penge, der bare forsvinder, fordi du ikke får arbejdstimerne registreret.

Selv i dag er der flere store VVS-firmaer, der registrerer time- og materialeforbrug på små papirlapper. Det gør du vel ikke? Det siger sig selv, at der over tid vil blive lavet en smutter eller to, hvor en papirseddel forsvinder eller på anden måde ikke bliver registreret.

En uorganiseret registrering af timer og materialer kan ikke blot koste på bundlinjen, men det er også markant mere tidskrævende at fakturere og lave løn ud fra nogle små papirlapper. I stedet bør du bruge en app som Apacta. I Apacta er der nemlig både inkluderet:

  • Registrering af arbejdstimer
  • Registrering af materialeforbrug
  • Kamerafunktion, der kan bruges til at dokumentere og kvalitetssikre dit arbejde

Og meget mere

Ekstra materialer skal også medregnes

Til dine opgaver følger der naturligvis også et vist materialeforbrug, som skal regnes med ind i dit budget. Uanset om det er registrering af en maskine, materialer, forbrug eller andet, kan du og dine medarbejdere hurtigt tilføje ekstra udgifter til en opgave via Apacta.

Apacta udregner selv det samlede dækningsbidrag for hele opgaven. Det sikrer dig, at du også får medregnet alle de små ekstra udgifter forbundet med opgaven, som ofte bare bliver glemt.

Sikr dig, at du fakturerer alt dit arbejde

Det er kun forståeligt, at dine medarbejdere kan glemme at notere, hvis en opgave kræver lidt mere tid end forventet at udføre. Med Apacta ved hånden er det dog nemt at holde styr på, hvor længe dine medarbejdere har brugt på de enkelte opgaver.

At bruge Apacta til tidsregistrering sikrer ikke blot, at du får faktureret for alle dine timer. Det sparer dig også for en masse tid. For hvis du fortsat fakturerer med papirlapper og manuel indtastning, kan du spare enormt meget tid ved at bruge Apacta til dette. Apacta kan nemlig integreres med mange andre programmer som Danløn, Dinero, Billy og lignende, så det kører helt automatisk.

Prøv Apacta gratis

Måske tænker du, at Apacta er besværligt at bruge, hvorfor det hurtigt vil blive droppet af dine medarbejdere. Det skal du dog ikke bekymre dig om. Vi har designet Apacta, så appen er nem og hurtig at gå til.

Det er forresten gratis at komme i gang med at bruge Apacta. Er du interesseret?

Prøv Apacta i din egen virksomhed, opret en GRATIS bruger i dag!