Vælg en side

Vognmand

Apacta for vognmænd

Som vognmand er det vigtigt, at du fakturerer for hele dine medarbejders ydelse. Vi hører tit om vognmænd, der holder styr på deres arbejde ved hjælpe af gammeldags papirlapper. Det kan ikke komme som en overraskelse, at det ikke er den smarteste måde at styre sin virksomhed på.

Du kan for eksempel bruge Apacta. Apacta er en app, der er let at anvende til registrering af arbejdstimer, materialeforbrug og dokumentation på dine opgaver. Appen kan bruges af alle dine ansatte, og det er let for dem at angive tid og udgifter til den enkelte opgave. Alle dine opgaver oprettes nemlig som sager i Apacta. I sagerne samles arbejdstider, udgifter, dokumentation, kvalitetssikring og alt andet vedrørende opgaven.

På den måde bliver det nemmere for dig at fakturere for dine opgaver, og samtidig sikrer du dig, at du fakturerer det rigtige beløb.

Nem at bruge

Du tænker måske, at Apacta er besværlig at bruge, så dine medarbejdere hurtigt vil droppe at bruge den. Det er dog slet ikke tilfældet. Designet er simpelt og nemt at navigere rundt i. Tilføjelse af udgifter til benzin og lignende er også let at registrere i appen.

Apacta udregner selv de samlede udgifter til opgaven, så du ikke skal finde den store lommeregner frem for at finde frem til beløbet, der skal faktureres.

Det er med andre ord noget kun nemmere at bruge Apacta end papirsedler og et Excel-ark eller ringbind.

Prøv Apacta i din egen vognmandsforretning, opret en GRATIS bruger i dag!

Dokumenter dine leverancer

Konflikter med dine kunder skal for alt i verden undgås. Hvis det er påstand mod påstand uden beviser, er det svært at bevise, at du ikke har gjort noget galt. Her kommer Apacta dig også til gode.

Vi har nemlig lavet en kamerafunktion, der gør, at dine medarbejdere kan tilføje billeder og videoer til de enkelte sager. Når der er dokumentation for arbejdet, ved I, at I har jeres på det rene i forhold til arbejdets udførelse. Dokumentationen kan også bruges til at kvalitetssikre arbejdet, så I er sikre på, at arbejdet er udført ordentligt.

Du kan prøve kræfter med Apacta helt gratis. Der er altså ikke noget at tabe ved at give appen en chance. Hvordan du kommer i gang? Det gør du ved at klikke på linket her.

Har du et spørgsmål eller to, du gerne vil have besvaret, sender du dem blot vores vej. Vi hjælper gerne med at få sat dig godt ordentligt ind i systemet, så du kan komme i gang med at effektivisere din virksomhed.