Tømrermester

Apacta for tømrere

Kunne du tænke dig at sikre, at dine medarbejderes timer bliver brugt effektivt, at din virksomheds arbejde bliver kvalitetssikret, og at du ikke bruger for mange penge på unødvendige materialer?

Lige meget om du arbejder inde eller ude, og lige meget om du arbejder med nybyg, tilbygninger, reparationer eller vedligehold, så er tømrerbranchen et af de mest konkurrenceprægede fagområder herhjemme i Danmark. Rigtig mange tømrere vælger nemlig at starte deres egen virksomhed, hvorfor der er mange om buddet på de forskellige opgaver.

På grund af den store konkurrence er det netop også vigtigt at lede efter fordele, hvor man kan. For selvom du vælger at specialisere dig inden for et bestemt område, vil der altid være en konkurrent, der kan tilbyde nogenlunde den samme ydelse som dig. Ved at holde styr på timeregistrering, materialestyring og effektivt arbejde med kvalitetssikring vil du over tid kunne adskille dig fra konkurrenterne.

Apacta sparer dig for tid og penge

Som ejer af din egen tømrervirksomhed kan du få effektiviseret din virksomhed markant ved at gøre Apacta til en fast del af hverdagen for alle dine medarbejdere. Du vil blandt andet kunne:

  • Registrere det præcise antal timer brugt på en given opgave
  • Holde materialeomkostninger nede. Mange penge forsvinder i den blå luft via materialer, der forsvinder, går i stykker uden at blive registreret og lignende
  • Tage billeder og videoer via appen, som automatisk bliver lagt ind i den enkelte opgave. Er noget svært at forklare over telefon eller tekst, er en video et smart alternativ
  • Dokumentere alt dit arbejde via kamerafunktionen. Ved at have billeder til at dokumentere arbejdet kommer du til at spare dig selv for en masse diskussioner med kunder og bygherre

Let at bruge

Apacta er udviklet af folk med erfaring fra håndværkerfagene. Vores direktør, Anders, har eksempelvis selv arbejdet som kloakmester. Derfor ved vi også godt, at det kan være svært at få alle til at bruge en app hele tiden. Af den grund har vi designet Apacta, så appen er simpel og nem at anvende.

Find ud af om Apacta er noget for dig, opret en gratis bruger i dag!