Rengøringsfirma

Hvis du ejer dit eget rengøringsfirma, så ved du godt, hvor vigtigt en præcis tidsregistrering er i forhold til at angive den rette pris på arbejdet. Der er dog mange flere faktorer, der skal medregnes i prisen end blot, hvor længe den enkelte rengøringsassistent bruger på opgaven.

Transporttid til og fra samt materialeforbrug er også en del af det fulde regnestykke – et regnestykke, der er svært og tidskrævende at udregne uden hjælpemidler.

Det kan Apacta hjælpe dig med. Apacta er en app til registrering af materialer, arbejdstimer, dokumentation og kvalitetssikring. Vi har gjort Apacta let at arbejde med, og du kan blandt andet se frem til:

  • At undgå for små faktureringer
  • At få et præcist overblik over dit materialeforbrug
  • At lave dokumentation over alt arbejde

… For blot at nævne et par fordele.

Tag billeder af arbejdet

Apacta kan også spare dig for ubehagelige oplevelser for dine kunder. Når din medarbejder er færdig med sin opgave, kan denne tage et par billeder eller en video af arbejdet. Kamerafunktionen kan også bruges, hvis det ikke er muligt for rengøringsassistenten at fuldføre opgaven på grund af forhindringer, manglende oprydning eller lignende.

Med dokumentation for dit argument undgår du at skulle ud i en diskussion med en kunde, hvor det er dit ord imod kundens – og det er aldrig en god situation at være i.

Spar tid og få flere penge

Dine medarbejdere kan let bruge Apacta til at registrere præcis, hvor meget tid de bruger på deres opgaver. Over tid kommer du til at kunne lave mere korrekte prissætninger på dit arbejde.

Særligt i forhold til materialeforbrug er det svært for dig som overordnet at danne et overblik over materialeforbruget på den enkelte opgave. Også her kan Apacta gøre dette markant nemmere.

Alle dine opgaver opretter du nemlig som en sag i Apacta. I sagen kan alle de involverede medarbejdere, dig selv og kunden følge med i arbejdet. Bruger rengøringsassistenten en bestemt mængde rengøringsmiddel eller andre materialer til rengøringen, skal disse også registreres.

Gratis oprettelse i Apacta

Hvis du gerne vil sørge for korrekt prissætning og kvalitetssikring af dit arbejde, kan du helt gratis oprette din virksomhed i Apacta.

Sidder du med nogle spørgsmål, du gerne vil have besvaret? Så er du meget velkommen til at skrive eller ringe til os. Vi hjælper dig gerne i gang med Apacta.

Prøv Apacta i din egen virksomhed, opret en GRATIS bruger i dag!