Murermester

Apacta for murere

Har du eget murerfirma, så kender du nok til problematikken med at holde styr på, hvor mange arbejdstimer der egentlig er blevet brugt på den enkelte opgave. Det kan føre til, at du mister penge på fakturering, hvis der mangler at blive registreret nogle timer, hvilket måske ikke er det store beløb på den enkelte opgave, men over tid kan det blive et større beløb.

Derudover er det svært at holde helt styr på dit præcise materialeforbrug på den enkelte opgave. Visse sten og fliser er ikke i ordentlig stand ved levering, men hvis det ikke registreres, kan du ikke dokumentere det over for din leverandør.

Det er netop problemer som disse, vi mener, kan løses på en langt smartere måde. Hvordan Apacta-appen kan bruges i murerbranchen, kan du læse mere om herunder.

Dokumenter dit arbejde og slip for kontroverser

Kontroverser, diskussioner og uenigheder mellem virksomhed og kunde skal for alt i verden undgås. Hvis problemet ikke kan afhjælpes på grund af manglende dokumentation, står du i en svær situation, da det så er dit ord mod kundens, hvilket aldrig er en god situation.

Derfor har vi lavet en kamerafunktion til Apacta. Med denne kan dine medarbejdere tage billeder eller videoer af deres arbejde løbende. Billederne eller videoerne kommer til at ligge inde i den enkelte sag, så de er nemme at finde frem. Det kan være svært at beskrive noget ved en mureropgave over telefon eller tekstbesked, men med en video eller et billede bliver det let afklaret.

Du kan også tilføje kunden til sagen, så denne kan følge med derinde. Det er rigtig god kundeservice, som der med garanti vil blive sat pris på.

Hurtig registrering af arbejdstimer og materialer

I Apacta-appen kan du oprette dine opgaver som sager. Inde i hver enkelt sag kan du så tilføje de medarbejdere, der tildeles opgaven. Det smarte ved Apacta er også, at det ikke kun er dig som overordnet, der kan bruge appen. Også dine medarbejdere kan bruge Apacta.

Det betyder, at de kan let og hurtigt kan registrere hvor mange sten, fliser eller lignende, der er blevet brugt på den enkelte opgave. Samtidig er det muligt at tilføje deres brugte tid på opgaverne.

Ved at have en præcis registrering af dit materiale- og timeforbrug får du et overordnet resultat på alle dine opgaver. Det resultat kan du bruge til at justere på dine priser eller arbejdsmetoder, så din murervirksomhed bliver mere effektiv fremover.

Apacta til murerfirmaer

Mange murerfirmaer mister store beløber på timer, der ikke bliver faktureret, spildte materialer, der ikke bliver registreret, og tvister mellem kunder og virksomhed på grund af mangel på dokumentation.

Vælger du at gøre Apacta til en essentiel del af din virksomheds dagligdag, kan du slippe for dem alle. Vi har gjort Apacta let at bruge, for ingen gider at bruge tid på alt for komplicerede systemer. Hvis en registreringsapp skal virke i praksis, skal den være lige til at gå til. Og det er Apacta.

Du kan bruge Apacta til at:

  • Registrere arbejdstimerne i din virksomhed mere præcist
  • Dokumentere dit arbejde
  • Holde kunden opdateret i arbejdsprocessen
  • Registrere dit materialeforbrug

Og meget mere…

Prøv Apacta i din egen virksomhed, opret en GRATIS bruger i dag!