Maler

Apacta for malere

I malerbranchen er det særligt vigtigt at have styr på materialeforbruget. I forhold til mange andre brancher er der et stort materialeforbrug i malerbranchen, hvorfor der er endnu mere at hente ved at have en præcis beregning af dit materialeforbrug, hvis du har dit eget malerfirma. Med flere medarbejdere kan det dog være svært at holde styr på dit præcise materialeforbrug, hvis registreringen foregår mund til mund eller via papir i en mappe. Heldigvis er der allerede et smartere alternativ i form af Apacta. Hvis du tager let på registrering af arbejdstimer, maling og udstyr, er Apacta helt sikkert noget for dig. Ved at integrere Apacta ind i din virksomheds dagligdag kommer du til at se, hvor du kan forbedre din virksomhed ved eksempelvis at skære ned på unødvendigt spild af materialer.

Prøv Apacta i din egen forretning, opret en GRATIS bruger i dag!

Nem registrering af maling, udstyr og arbejdstimer

Rigtig mange malerfirmaer tager let på registrering af maling og malerudstyr, hvilket over tid kommer til at koste på bundlinjen. Problemet ved elektronisk registrering af maling, arbejdstimer og lignende er, at programmet ikke bliver brugt, hvis det er for besværligt at bruge. Derfor har vi udviklet Apacta, så den er nem og ligetil at gå til. Får du en ny opgave i hus, opretter du blot opgaven som en sag inde i Apacta-appen, hvorefter du kan tildele alle de relevante medarbejdere til opgaven. Inde i den enkelte sag kan dine medarbejdere selv tilføje hvor meget maling, der er blevet brugt, og eventuelt hvilket udstyr, der ikke længere virker. Ved at prioritere materiale- og tidsregistrering højere vil du nemmere kunne prissætte dine opgaver korrekt, da du får en præcis idé om, hvor lang tid og hvor meget maling der kræves til forskellige opgavetyper.

Kvalitetssikring må ikke undervurderes

Kontroverser mellem maler og kunde er noget af det værste, der kan ske. Fordi hvem har ret, hvis der ikke er dokumentation, som kan afgøre diskussionen? Det har vi også tænkt ind i Apacta. I Apacta finder du nemlig en kamerafunktion. Med den kan du og dine medarbejdere tilføje billeder og videoer til de enkelte sager, hvilket kan bruges som dokumentation. Du slipper altså for at skulle rode rundt med billeder i ringbind og lignende for at have dokumentation for dit arbejde. Du kan endda også give kunden eller bygherren adgang til sagen, så denne kan følge med i arbejdet. Det er noget, der giver glade kunder! Får du integreret Apacta ind i din virksomheds dagligdag, kan du se frem til:

  • Præcis tidsregistrering af arbejdstimer på den enkelte opgave
  • Korrekt registrering af maling brugt på den enkelte opgave
  • Nem fotodokumentation
  • Mulighed for at give kunden adgang til at følge med i arbejdet

Lyder det som noget for dig? Prøv Apacta helt gratis ved at klikke her.