Gartner

Apacta for gartnere

Er du endnu ikke kommet i gang med at bruge et smart system til registrering af dine arbejdstimer, materialeforbrug og dokumentation af dit arbejde? Så bør du kraftigt overveje at gøre det.

De klassiske løsninger med huskelister på papir og beløb i på huskelisten i hovedet fungerer i dag som en hæmsko om foden på dig i forhold til de af dine konkurrenter, der har fået sat deres arbejde i system.

Apacta er en app, som hjælper dig med at registrere alt omkring din virksomhed, så du ikke mister penge på ikke-faktureret arbejde og materialespild. Apacta kan desuden afhjælpe potentielle uenigheder med kunder, da der er en indbygget kamerafunktion. Men mere om det senere i teksten.

Billeder og videoer som dokumentation af dit arbejde

Som nævnt tidligere kan du også bruge Apacta til at sikre dig imod uenigheder med dine kunder. Undervejs i arbejdet eller når arbejdet er udført, kan du tage billeder eller optage videoer, som tilføjes til sagen i Apacta.

Billederne og videoerne fungerer som dokumentation og kvalitetssikring af det arbejde, du har lavet. Det kan du så vise frem i tilfælde af konflikter, i så fald at disse skulle opstå. Kamerafunktionen kan også bruges til at sende oplysninger til dine medarbejdere. Billeder siger mere end 1.000 ord, siges det.

Præcis registrering af dine arbejdstimer

Uanset om du har et enmandsfirma eller har flere medarbejdere i din virksomhed, er det vigtigt, at du får registreret alle dine arbejdstimer. Mange gartnere får ikke noteret ekstraarbejde, fordi det i øjeblikket måske kun drejer sig om små beløb. Over tid samler de små beløb sig dog til nogle større beløb, der tydeligt kan ses på bundlinjen.

Med Apacta er det nemt at tilføje alle dine timer til den enkelte opgave, så du får faktureret for alt dit arbejde. Alle dine opgaver oprettes som sager i Apacta, og i de forskellige sager kan du tilføje materialeforbrug, timer og meget mere. Når opgaven er fuldført, kan du inde i sagen se det samlede beløb, der skal faktureres.

Prøv Apacta helt gratis

Hvis du gerne vil optimere din gartnervirksomhed og sikre, at du ikke går glip af penge fra materialeforbrug eller arbejdstimer, der ikke faktureres, kan du prøve at integrere Apacta i din arbejdsdag.

Du kan endda gøre det helt gratis. Oprettelse klares via linket her. Har du spørgsmål til appen? I så fald er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi besvarer gerne alle dine spørgsmål.

Prøv Apacta i din egen virksomhed, opret en GRATIS bruger i dag!